expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, March 16, 2010

Tag dari Dila. Rajin pula aku nak jawab..

1. Adakah anda rasa HOT???
Langsung tak. Saya rasa COOL :D
2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
3. Cerita pasal gambar?
Skema kan? Desktop office punya kot. Takkan nak letak gambar camwhore saya pula. (Kalau klik enlarge kantoi saya tengah blogwalking blog avid gunner)
4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Kat Sandakan. Panggil pizza delivery sampai pintu bilik hotel tapi tak bagi tip pun kat despatch tu. Gila bengkek muka mamat tu. Haha.
5. Lagu terakhir anda dengar?
Lefthanded - Pada syurga di wajahmu. (Gila lagu zaman 80an. Kenapa la aku tak tipu je konon dengar lagu Mariah Carey supaya nampak lebih moden dan kebaratan.. Duhh)
6. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Antina. Which is a short form of Auntie Una. Anak anak buah aku je panggil ni. Korang jangan cari gaduh panggil aku Antina, walaupun gaya percakapanku macam makcik makcik (dan bentuk badan juga)
7. Tag lagi 8 org
Alahai, ni yang malas ni. Ok, selamba aku petik nama ni:
No. 1 - Waie
No.2 - Sha
No. 3 - Oyah
No.4 - Chepah
No.5 - Nana
No. 6 - Farah
No.7 - Feeda
No. 8 - Cik Akma
8. Siapakah org no.1 kepada anda?
Heheh. Bestfriend dari sekolah. Geng buat benda sengal contohnya pergi rumah Aidil jerit panggil nama Aidil dengan suara nyaring lepas tu lari laju laju takut mak Aidil keluar. Lepas tu kan dah dah kalau nak cerita sampai esok tak habis..
9. Katakan sesuatu mengenai org no.5
Bila nak turun KL ni? Pesal tak update blog? Bila nak kahwin (okay ni dah kira main kasar)
10. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Alexandro Rodriguez, atau lebih dikenali sebagai Rodi. Haha. Sila jangan rebut rebut dengan Umut ye..
11. Bagaimana pula dengan no.4
Mohd Nazir bin Daut. Wah boleh pula aku tahu nama penuh tunangan orang. Heh heh.
12. Pesanan kepada orang no.6
Hidup baik baik sayang.. :) (Awww, ai memang suwit kann? :p)
13. Kata2 cinta untuk orang no.2
Dengar je lah lagu Bandar Tasik Selatan kegemaran Abang Zack. Banyak kot kata kata cinta kat situ. Keh keh.
14. Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Satu je yang aku nampak. Dua dua perempuan. Can i make it anymore obvious?? Tapi No.7 tu lebih kepada gaya hidup maskulin. Percayalah.
15. Berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mentag anda
Oren adalah kaler kegemaran beliau.
Tapak tangan mesti lembut, sebab selalu basuh baju guna mesin basuh kat hostel :D
Student UUM.
Ambik course law. Gempak weh minah ni.
Peminat ZahirilAdzim (macam salah je spelling) Sebab ada 2-3 kali kot dia mention nama mamat ni dalam blog.
16. Persamaan antara KAMBING dan LEMBU
Dua dua aku suka kalau buat steak. Duhh, terliur lak bayangkan lambchop Chili's. Ada sesiapa nak belanja tak? Kau belanja makan, aku belanja wayang :D (ni sudah lebih, ajak ke wayang pula)
17. Perasaan anda wat tag ni?
Sejuk. Orang orang office ni dah biasa duduk London kot. So aircond mesti paling maksimum sejuk.


13 comments:

  1. hoi nk kn tumbuk tag aku lak???

    ReplyDelete
  2. Sha Syalizz & feeda:
    patut korang rasa bertuah tau kena tag dengan aii..
    insan terpilih je yg dapat ni..
    :D

    ReplyDelete
  3. done... banje saye milo es esok lunch k... ;p

    ReplyDelete
  4. ternoda aku bila nama aku naik..keh keh...

    ReplyDelete
  5. ahaha..mesin basuh tu sangat berjasa tau...sampai lembut tangan ni..

    =)

    ReplyDelete
  6. Sangat tak puas hati jawapan no. 13 tu.. Kenapa nama saya di'petik' kat situ.. Aku takde kena mengena dengan ini gambar.. dan takde kena mengena dengan lagu BTS.. :P

    ReplyDelete
  7. abg Z kena bertanggungjawab atas kerosakan lagu BTS tersebut...

    ReplyDelete
  8. oitt una...kentut2 smpai bace entry ko {bkn yg ni..lain2 previous]..hahah...klaka la ko ni...uishh...aku sgt bengang kerane still jobless and kekasihku seakan xmengerti...uhukk...ade tip x?mybe cv aku xcukup bagus...uhukkkkkkk

    ReplyDelete
  9. Sha Syalizz:
    entahnya, abg zack tu dah la nyanyi lari tune melodi semua..

    Datuk Z:
    jangan la buat buat tak paham bang, tu kan lagu fevret abang. ngehehe :PP

    avid gunner:
    huh, bahaya ni ternoda :D

    Adila Ady:
    gedik laaaa!! hahaha :))

    asma HazeLnut:
    i've emailed something, hope it helps :)

    ReplyDelete
  10. shit! tangisan aku bace entry nih! hahaha! muah la untuk u kak una!

    ReplyDelete
  11. f.a.r.a.h:
    alahaii..
    touching ke dengan pesanan ai tu??

    ReplyDelete