expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, March 21, 2010

Beautiful Blogger Award

Owkayy.. Beautiful blogger they said. Terasa tidak layak pula. Anyway terima kasih kepada dua gadis cantik menawan kalbu Chepah dan Bungakopi di atas penganugerahan ini. Ni apahal skema sangat ayat aku? Ok jangan hirau sebab saya sekarang tengah miong (bak kata orang Johor yang pada awalnya saya terkeliru ingatkan sebutannya meow).

Rules and regulations:1) Thank & link the person that gave you the award.
2) Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic.
3) Contact the bloggers and let them know they’ve won the award.
4) State 7 things about yourself.



So now its time to follow the rules.

7 things about myself:
  1. Tinggi saya 161cm dan berat 53kg. BMI ideal tapi badan saya tak nampak ideal pun. Mungkin istilah ideal bagi saya adalah bentuk badan seperti Nicole Shhhzzzgger whatever-it-sounds (malas nak google ejaan betul nama minah Pussycat Dolls ni)
  2. Malas mekap. Teringin nak pakai eye liner tapi bila saya try pakai semua orang nampak mata saya macam nak terkeluar biji mata sebab besar sangat. So forget it.
  3. Kids-lover. Yeah, dulu saya selalu nak pegang budak budak yang berselisih dengan saya di shopping complex until the spread of H1N1 saya dah stop sentuh sentuh sebarangan takut mak dia marah in case saya terjangkitkan virus itu kepada anak kecilnya (T_T)
  4. Fast yet clumsy driver. Jangan terkejut tengok kereta saya yang calar balar merata.
  5. Senang mengalirkan airmata, especially kalau baca paper tentang budak mati kena dera, kemalangan maut satu keluarga, kes kes anak derhaka.. Ah bencilah! Sebab tu saya tak suka baca paper.
  6. Die-hard-fan Fly FM Pagi Show. Rasa tak lengkap hidup kalau pagi pagi tak dengar suara gila Phat Fabes, Ben and Nadia. Macam dah kena mandrem.
  7. Kasar. Baik dari segi suara, tingkah laku, tapak tangan (eceh nak bagitahu rajin buat kerja rumah la ni :P) dan sebagainya.
Ok now i pass this AWARD to all female bloggers yang membaca entri ini. Mana boleh pilih 15 je? Kalau saya ada 15ratus bloggers yang saya rasa cantik macam mana?
Beauty is in the eye of the beholder :)


8 comments:

  1. i pon tak layak lah camtu..kekeke..

    eh eh,kalau kau 161,si erha tu berapa cm la tinngi dia kan...?

    ReplyDelete
  2. 161cm ; sama!
    49kg ; lain!

    yey
    :P

    ReplyDelete
  3. hanna:
    kau belum pernah tengok akak depan depannn..
    heh heh..

    nadirah nor:
    la kenapa lak?
    ada orang cakap kau tak layak ke?
    meh sini bagitau akak siapa yang cakap tu..

    Adila Ady:
    blah la merendah diri. ceitt.
    oyah 164 kot. dia tu dah la tinggi, suka pakai kasut tinggi. memang tenggelam la akak.

    shakinah:
    kau nak cakap akak gemok ke ni?
    nak kena lempang?


    (pesal aku manjang bahasakan diri aku 'akak' lak ni?? betul betul miong la satu hari ni. duhhh)

    ReplyDelete
  4. hahahaha.
    takde cakap pape punn.
    :D

    ReplyDelete
  5. Papa 4 Mama:
    lahai.. mekasih la ye..

    shakinah:
    hehe :P
    tak pasal pasal lak aku nak terasa kan?

    ReplyDelete