expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, March 7, 2010

Terbang lagi..

I'm flying again.

Yeah saya harus ke Kota Kinabalu lagi petang ni. My flight will be at 6.45 p.m this evening, kali ni Encik Hanis agak baik hati untuk menghantar sampai ke airport. Kebetulan beliau tak ada kelas hari ini. So takde lah saya terlepas flight lagi macam last time yang menyebabkan saya terpaksa bayar denda RM300. Nasib baik masa tu baru lepas Chinese New Year dapat banyak angpow, so tak terasa sangatlah bayar denda. Tapi terasa rugi jugalah. Kalau tak, tambah lagi RM200 boleh beli oversize totebag Guess yang diidam-idamkan. Yes, saya memang suka oversize beg. Boleh isi semua benda dalam tu, sinki dapur Mama je tak muat.

Well, this time pergi tak lama pun. Ada emergency meeting at consultant's office tomorrow morning. Habis meeting terus fly balik KL. Duhh.. Macam ulang-alik dari Kampung Batu ke Batu Caves je..

Pernah tak terjadi pada anda, dalam keadaan anda kelam kabut nak keluar tiba tiba baru perasan baju terkena kotoran, seperti kesan tumpah susu botol Aicha? Grr.. Senyap je budak ni lepas tumpahkan susu kat baju aku..


6 comments:

  1. slamat travel.jgn lupakan incik hanis

    ReplyDelete
  2. kamuu yang bawa ku terbangg~ heee :D

    ReplyDelete
  3. best nyer gi travel2 wlupn utk keje...
    xla terperuk je kat opis...
    bila la zella nk gi kk ni...
    rmai kwn2 duk sna...

    oversize bag..zella pon suka....

    ReplyDelete
  4. hahahahahahahahahahahaahahaahaaa! oo tak citer ekk kat we ols kena tinggal flight!!! :P

    ReplyDelete
  5. tak abih2dengan beg oversize dia tuh. ingat nak seludup oyah masuk dalam bagasi ker? depa perasan lah. kalau seludup hanis tuh mungkin lepas lagi kot...

    oklah, pi la keje. ala lilek la naik kapal terbang tuh. baru lah engineer sikit.

    footnote:
    kalau hang boring dok atas kapal terbang tuh, bawak2lah berjoging. depa tak marah punya lah

    ReplyDelete