expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 6, 2010

Rasa best sekejap =)

Dah appear di Google Search Engine! :)

Thanks kepada kawan-kawan yang rajin search, walaupun nama Baba tu out of ordinary sikit tapi rajinnya kau orang nak taip eja. So lepas ni kalau terlupa nama Baba boleh taip husn je akan appear terus ejaan penuh. Bagus Google, bagus. Tak sia-sia kau untung juta billion setahun.

Tiba-tiba teringat scene suatu ketika dahulu bersama rakan sekelas masa tengah study group sambil mendengar radio..

Rakan: Eh ada orang cakap Hadzarami tu gay kan?

Aku: Kau nak cakap pasal penyanyi tu ke?

Rakan: Yelah, Hadzarami mana lagi. Dia kan lembut semacam je.

Aku: Tu Hazami la bodo. Hadzarami tu bapak aku.

Rakan: Haha.. Yeke? Sorry, sorry.. Nak cakap Hazami sebenarnya..

(-_-")

Anyway, thanks kepada yang rajin singgah baca. Yang sudi jadi follower seramai 126 orang (seronok macamkan follower beribu-riban). Yang tak jadi follower tapi follow senyap-senyap sebab malu ololo comel betullah kau ni. Juga kepada yang tak jadi follower tapi follow senyap-senyap sebab ego tak nak aku tahu, don't worry, ego is also my middle name. Aku still appreciate kau datang menghargai tulisanku yang penuh berseni menyentuh perasaan yang--- dah-dah kau diam. Merepek je banyak, tak informatif langsunglah blog kau ni!

Takpe, akan berusaha menghasilkan entri lebih berkualiti kelak, mungkinkah bertajuk Anjakan Paradigma-Impaknya Kepada Penipisan Ozon? Nantikan...

........

OK tak kelakar langsung. Hehe (kenapa tak kelakar tapi aku ketawa?? Kan dah terserlah sifat syok sendiri tssk..)

Cut the craps la Cik Kak, penat betul layan kau ni. Anyway thanks again, love you all :)



6 comments:

  1. Hahhahah! gelak dulu boley..? hahahahh!


    Okay okay...una, lepas baca entry ni, saya cuba search nama saya plak. Nak tau keluar apa?

    ARIFAH AWEK CURANG!


    8$#!$@%$#@^!!!!

    (T____________________T) haih..

    ReplyDelete
  2. nak try jugakla. hehe. ayat last yg syok sendiri tu rs kelakar plak.

    ReplyDelete
  3. Arifah:
    hahaha!
    macam mana boleh keluar ARIFAH AWEK CURANG?
    mesti ada la ni kes2 lain budak nama arifah ni heh heh..


    Bungakopi:
    hehe.. try jangan tak try :D

    ReplyDelete
  4. way to go! kalah presiden mesir tu...

    ReplyDelete
  5. hahaha sengal kak husna!
    xleh bla kwan kak husna tu!
    rasa nak luku2 je pale die..keh keh keh

    ReplyDelete
  6. huhuhu
    tahniah kak
    mcm menang award nih
    =DD

    ReplyDelete