expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, October 20, 2010

Otak dilanggar rosak (ayat Sin Chan)

Yesterday I and husband listen song Backstreet Boys in the car. Best crazy. From small I like Backstreet Boys. Husband lah keep song-song Backstreet Boys inside pendrive to listen in the car with me. I very happy. Actually I just make make happy eventhough in my heart I very sad because my husband will go outstation again. Time this very old (lama, not old as 'tua'), one week maybe. Who will drive to office when he don't have (tak ada)? I always sleep until saliva fall (tidur sampai air liur meleleh) to work when he middle drive so I don't know road to office. Hate la like this. More also (lagipun), I very afraid sleep alone night night. Who will wash plate after eat, I very lazy to wash plate because I tired after cooking so my husband will wash plate and I go bath. OMG bath after eating? Suppose lah stomach bloat (buncit).

Night just now (malam tadi) I cook prawn spicy and for vegetables I cook nut long and meat with oyster sauce. Spicy crazy. I don't know want estimate estimate how many chillis to blend so I not purpose put very many. So prawn become spicy crazy. Fate good (nasib baik) husband not angry and he eat spicy prawn until finish. After eat I tidy the wardrobe while watching Sherlock Holmes with husband. Story Sherlock Holmes very many tricks so I ask many crazy question because I late understand, fate good husband not angry with his wife late pick up. While he watch he story again to me. I love my husband. Hehe suddenly love.

Now I very boring. I don't want to work more but if I not work how I want to pay my installment car? I want to sell my car but my husband not give. If I sell my car, how I want to go out walk walk with friends or back home Mama if he got class at weekend? True also that.

Back to song Backstreet Boys, I like all songs except Quit Playing Games With My Heart, more-more when my husband translate Berhenti Bermain Permainan Dengan Hatiku. Annoying crazy I tell you. But I laugh until my stomach ache and suddenly I hungry maybe because laugh much very (stupid lah always hungry suppose lah fat!)

Today I feel very headache and feel want vomit but I just silent only because yesterday I shouted "Nak muntah lah!" everybody thinks I already pregnant T__T. I true-true want to vomit now actually more-more when I type this. Not expect typing English stupid will caused more headache than English correct tssk.. If you read must you more headache right?

*********************

OMG stop it Husna! Annoying gila oh translate satu-satu dari Bahasa Melayu! *bahana bosan melampau* Sorry ambil masa korang. Siapa suruh baca sampai habis. Kahkahkah! =))



14 comments:

  1. memang sengal.
    lama dah aku tak bersesak-sesak nak habiskan entri hang.
    selalu panjang2pun boleh habis cepat, ni terpaksa baca dengan penuh nikmat.
    Hanis kalau jumpa aku mesti bertambah pening kepala hang una.
    sebab?
    aku pun suka translate song english became lagu melayu.
    ok.
    annoying.

    hmm
    alhamdulillah kan dapat husband yang menghargai setiap apa yang hang buat.
    pedas pun dia tebas.
    lam-pi pun dia tahan.
    sebab?
    he accept you as you are.
    so, appreciate him as much as he do his part
    =)

    "ala, baru kawin boleh lah"
    Yang ni memang sial.
    boleh tak tukarjadi doa baik sikit
    "Aku doakan korang berdua sampai ketua la bahagia begini kan"
    baru la sedap sikip nak dengar.
    baru la senyum lebih sikit Malaikat nak record dalam buku amal dan doa kan?

    cuma.
    sampai ke tua?
    erk... anak2nanti nak ikut perangai tua sapa la yer?

    ReplyDelete
  2. dan.
    suka-suka jer tulis entri sampai 2-3 kali satu hari. ni kes minggu tender dah lepas dan tak ada kekasihhati nak pi usik dalam pejabat la nih.
    Encik Hanis, sila ajar si dia ini minat dengan mengait ke apa di pejabat, ada gak paedahnya.
    or.
    google "nama putera puteri dalam Islam"
    =)

    ReplyDelete
  3. dan.
    suka-suka je komen 2 kali kan??

    entri sebelum ni tu aku dah lama draf la, tinggal nak publish je

    tender ada je lagi, tengah take 5 jap :D

    ReplyDelete
  4. dah xbetul pn husna ni..slalu aku mmpu je bace abes bnde yg ko membebel tp kali ni aku mmpu bace pendahuluan n penutup je..hakhak...

    ReplyDelete
  5. Tak suruh baca sampai habis pun. Pfft.

    ReplyDelete
  6. hahaha. akak, tergelak macam orang gila dah ni haaa. hahahaha

    ReplyDelete
  7. haha
    kak husna ni mcm2..
    dah kena baca satu2.gigih tau.
    ^__^

    ReplyDelete
  8. hahahahaha!lawak crazy bace entry ni..hahaha!bengong una!xder keje!

    ReplyDelete
  9. siot lah kak una. vavi boleh tak?

    i baca sampai pening. tapi still nak baca. hahahaha.

    jangan sedih2 kak una! :D

    ReplyDelete
  10. haha korang memang annoying crazy. aku post entri skema kat bawah ni takde siapa nak layan, bila post entri bodoh2 laju je korang komen eh, baca sampai habis pulak tu! haha..
    aku baca semula pun rasa nak muntah :P

    ReplyDelete
  11. I tired read one one.. but I want give finish also *pening*

    ReplyDelete
  12. bongok syall.

    tired crazy when ai read sentences stupid you. lol.

    ReplyDelete
  13. hahaha.
    hardworking crazy read arrive finish.
    kahkahkah!
    :))

    ReplyDelete