expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, October 15, 2010

Gambar belum edit tapi langsung tak boleh sabar nak upload..

Ehem.. Dah upload gambar untuk nikah, reception & bertandang kat Facebook. Tapi gambar posing pengantin anggun dan macam bagus-bagus aku cuba kurangkan, aku perbanyakkan gambar keluarga dan rakan-rakan saja. Sebab, aku tahulah korang ni.. Mana nak tengok gambar aku sangat.. *sob sob*.. Nak tengok gambar korang je.. *sob sob* Korang memang.. Terasa aku tahu tak.. *sentap tak pasal-pasal*.

So sini aku letak sikit-sikit sajalah, sebab malam tadi dah naik juling mata aku select gambar korang yang elok-elok daripada beribu keping gambar daripada OP tu tahu? Korang tu bukan boleh gambar terpejam ke apa, nak yang sentiasa anggun je, saja lah tu taknak kalah dengan pengantin. Tehehe annoying gila ayat, mesti kena maki lepas ni :)

Dahlah, cakap banyak pun tak guna, just check it out yeahh~!

Mulakan dengan gambar nikah..
Ketawa pengikat cinta :') Walaupun muka kau akan cepat berkedut sebab banyak ketawa.. :') Tapi tak apa lah.. :') (Perlu ke ulang banyak kali smiley yang sama??)
Kunci syurgaku :')

(Ada lagi smiley ni???!)

Eh tadi kata tak banyak gambar aku?? Haha annoying gila rupa-rupanya semua pun gambar sendiri je. OK OK gambar lepas ni ada orang lain pulak, janji.
Kau ni tak takut ke muka cepat berkedut asyik ketawa je?? Dah dah, seryes seryes.
Ehem.. Meet my bestfriends :)
Majlis bertandang. Terasa gemuk lalu membuat keputusan untuk berlumba lari 100 meter. Obviously aku menang heh heh.


Dah lah. Melalut memang nombor satu. More photos on Facebook :)


Credit: Azlan Shah


11 comments:

  1. chantek!
    walaupun xedit lagi...
    muke senyum sokmo..hehe

    ReplyDelete
  2. ala..nape xletak kat sini banyak2 ckit..mak aku soh close akaun fb cne nak tgk..huhuhu!

    ReplyDelete
  3. babe, chantek nya..suka tgk (-.-")

    ReplyDelete
  4. Memang ceria betul pengantin ni..

    Selamat Pengantin baru ehh :D

    Mungkinkah Iphone ini Milik Anda?

    ReplyDelete
  5. cik una, saye bertanye tuh... huk T__T x kene layan.. tskk

    ReplyDelete
  6. syahirah:
    huhu sorry, sebenarnya saya tak paham la soalan awak tu. mungeee tu apa? biasalah saya skema sikit, ejaan pelik2 saya tak paham sangat. huhu..

    ReplyDelete
  7. bunga la. ye. tape. maafla taip macam tu. - chee

    ReplyDelete
  8. hahaha.
    OK. its bunga rupanya.
    serius aku tak tahu, takut kau maksudkan lain aku faham lain.
    sorry. gambar pegang bunga eh, aahkan kat Facebook pun tak banyak gambar pegang bunga. sebab aku tak cantik kot kat situ.
    eh jangan sentap tau :D
    peace (^_^)v

    ReplyDelete