expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, July 15, 2011

Hampir ke Situ

As-Salam. Esok, kandunganku genap 9 bulan.. Alhamdulillah I've been through most normal things usually experienced by pregnant women. Morning sickness for the first 3 months, MGTT (twice!), increased in appetite (I can eat almost anything during pregnancy :/), swollen and chubbier face/arms/thighs/legs (and tummy of course, that goes without saying). The best part is, gaining more attention and being showered with endless love by Hubby hehehe. I really see the other side of my husband, his excitement towards being a Daddy is.. overwhelming. I must say that it was a beautiful 9 months. Harap sangat segalanya berjalan dengan baik sehingga ke hari kelahiran (which about to happen anytime soon).

Mummy: Kita ni beria je ready nak dapat baby boy. Kalau lahir nanti girl macam mana?

Daddy: Takpe je. Kalau boy, boleh geng dengan Daddy. Kalau girl, lagilah rapat dengan Daddy. Anak perempuan kan biasanya lagi rapat dengan ayah.

Habis tu siapa nak geng dengan Mummy T___T




Dah tak banyak yang aku boleh lakukan, melainkan menanti penuh doa dan harapan sehingga ke saat yang dinanti. Macam tak sangka aku kini berada di tahap ini. How time flies..




6 comments:

  1. HAI k una :) just found your blog ! its was awesome :) go young mom

    ReplyDelete
  2. hehehe. tak sabarnya. lepas ni gerenti tak tidur malam la kita. dah la saya kena tidur kat sofa. anak punya pasal, takde hal la. janji dia selesa. betul tak syg?

    ReplyDelete
  3. smg una selamat melahirkan..
    anytime!
    slmt berpantang then..hehe

    ReplyDelete
  4. farihajafery:
    Hai Fariha! Thank you! :)


    Poppycock:
    Kesian Daddy :(
    Takpe, baby dah besar sikit nanti kita letak dia asing lah, bagi berdikari sikit kan? :)


    Sofiah Jasni:
    Thanks Kak Sue.
    Nanti nak belajar2 dengan akak lah :)

    ReplyDelete
  5. welcome :) saya kawan myra . macam ni lah kan agaknye muka myra pregnant nanti :P <-- sila akui :P HAHA

    ReplyDelete
  6. ekeke..akk ajar cmne nk nyanyi je la tdokan baby..kih3

    info:klu xsilap akk dlm islam, ibu jgn pisah tdo ng ayah dsbbkn anak..dlm islam,suami lg penting..una bleh la duk tgh2..daddy ng baby share.. :)

    ReplyDelete