expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, July 21, 2011

Entri Pendek

Petang tadi sakit betul perut, berkerut-kerut kening menahan sakit di dalam tandas office. Aku tengok jam, nak mulakan timing in case itu tanda nak bersalin. Tapi sakit itu berlaku sekali sahaja, dan hanya berulang hampir 2 jam kemudian di dalam kereta dalam perjalanan balik tadi dan tiada lagi sehingga sekarang.

Belum nak bersalin lagi ni. Masa check up semalam pun nurse ada cakap anak pertama jarang keluar on time, selalunya terlebih-lebih dari due date. Entah, ikut orang kot. Ramai je kawan-kawan aku yang bersalin lebih awal dari due date.

Balik rumah, mandi, Maghrib, Yasin, dan terus ke Isyak.

Sekarang sedang mendengar Suami beristighfar penuh emosi.

"Astaghfirullahalaziimmmmmmm, pass la bola tu nak bawak lama-lama buat apa!!!!"

Ada juga kebaikan tengok bola rupanya. Terutama apabila menonton perlawanan yang sangat menguji kesabaran. Istighfar bang.. istighfar...



No comments:

Post a Comment