expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, May 11, 2010

The world without engineers

What will happen to the world if there's no engineer ever existed?


MECHANICAL ENGINEERS


ELECTRONICS ENGINEERS




CIVIL ENGINEERS



COMPUTER ENGINEERS



COMMUNICATION ENGINEERS



AERONAUTICAL ENGINEERS



ELECTRICAL ENGINEERS


So adik adik, belajar rajin rajin ye, make a noble contribution to the world :) Banyak lagi cabang engineer sebenarnya, and i have read somewhere that in Western countries even the tukang sapu sampah pun dipanggil Sanitary Engineers. Heheh.



To all engineers out there, be proud of yourself! :)



*credit to Renny Jamil for the email*


8 comments:

  1. dh berape hari ni elektrik main2 je kat umah zella.. kejap ada,kejap xde... hahhaha

    tu sbb tnb punyer electrical engineer ke ape tu?? heheheh

    ReplyDelete
  2. dey...chemical engineer cane plak?

    gagagagaga..:P

    ReplyDelete
  3. Kat office kita kan ada Waste Water Engineer.. sapa ek?? :p

    ReplyDelete
  4. wah ni yang tak sabar nk smbg stady jd engineer ni. heheh. like this post (:

    ReplyDelete
  5. kak una!!! wahhh! da lme x komen blog u!!
    i suke post nih. terase diriku berguna kepada dunia. haha
    -farah-

    ReplyDelete
  6. yeahhh thanx to all the engineersss! :)

    ReplyDelete
  7. hahaha..
    semua jadi kelam kabut kat Husna...hihi

    ReplyDelete
  8. This is hilarious..bijak sungguh pelukis gambar2 ni..

    ReplyDelete