expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, December 22, 2009

Saya bengang, tapi haruslah tunjuk macam tak kisah langsung..

I'm home.
Hati sakit, dan keliru.. Dan letih mungkin.
Kepala pening.
Mulut rasa macam nak curse orang.

Nasib baik perut kenyang....

Gambar tadi - Lunch with the colleagues at Tanjung Aru Second Beach, Kota Kinabalu.

Jangan terpedaya, mood saya sekarang langsung tak seceria seperti dalam gambar.
Seryes rasa macam nak lempang lembu.

**Lempang lembu adalah email address adik saya, Man.
lempang_lembu@yahoo.com. 
Pejadah lak aku leh sempat promote email budak sengal ni.. (-_-")

Ala tolong..
Dah lama sangat tak rasa sedih, sampai tak tau macam mana nak buat sedih.
Adakah sedih tu bermakna perlu mengalirkan airmata?
Tapi saya ketawa pun mengalir airmata gak..

Saya kecewa, seryes.
Tapi jiwa macho saya tak habis2 suruh saya buat cool je..
Kenapa kecewa?
Ala malas la bagitahu, kalau saya dah start cerita sampai esok pun tak habis.
Tapi mulut rasa nak mencarut, macam mana ni?
Fatamorgana betul...

**Sebab taknak nampak bitch terpaksa la saya reka2 bahasa carutan sendiri..




12 comments:

  1. serius ar u gune word fatamorgana. haha. da lame kot i da dgr dat word. lek kak una. u lempang je la bantal dlm bilik u. ;p

    ReplyDelete
  2. kau kenapa?

    chil babe..
    n get sum rest..

    ReplyDelete
  3. hahahaha..carutan ja.
    pastuh, diam jea.
    hahahha. teruknye aku!~
    jgn2 carutan.
    doa2. doa2 org teraniaya termakbul.
    teraniaya ka? (-_-'')
    xpela...sabar kan aje!~ :)

    ReplyDelete
  4. awak lupa nak komen pasal jurugambar ni la..
    "saya duduk yer.." (sambil duduk bersimpuh) sekali.. "ooo mak kau jatuh.." (sambil melatah dengan suara garaunya sebeb HP nak jatuh)"

    ReplyDelete
  5. f.a.r.a.h:
    kebetulan ternampak buku tajuk Fatamorgana depan mata, laju je i taip. hehe :) aah, dah tumbuk bantal sambil jerit, "benci benci benci" malam tadi. (scene putus cinta dalam drama Melayu. haha)

    i'msosupernotcool:
    tu la.. penat sangat kot, serabut rasa kepala ni. dah lama tak betul2 rest. *sigh*

    feeda:
    biasa la.. jiwa kacau sikit.. fine already :)

    angels of the moon:
    hehe.. tak la sampai teraniaya. tapi seryes malam tadi tension betul. mencarut jangan cakap la, dah banyak perkataan baru keluar.. huhu.. sabar je la..

    Datuk Z:
    haha. lupa la part tu abg zack. gila la nak terhempas N97 saya untuk snap gambar tu. haaih.. maknyah~ maknyah~

    ReplyDelete
  6. weh, sama la kita. kalo gelak teruk2 pun kua air mata gak.

    fatamorgana adalah kata carutan paling sweet lagi creative pnah saye dgr stakat ini. syabar cik superwoman. haishh

    ReplyDelete
  7. larasephia:
    haha.. sila aplikasikan bila tengah bengang, especially time driving yang kereta depan bawak slow gila. geram je rasa.. huhu

    ReplyDelete
  8. jgn r lempang lembu..
    ksian..lembu xbersalah heheheh

    ReplyDelete
  9. zella:
    hehehehe.. tu la, kenapa la lembu yang jadi mangsa.. adik saya la ni yang timbulkan idea lempang lembu ni.. hik :P

    ReplyDelete
  10. Bungakopi:
    hehe.. welcome on board dear, thanks for following :)

    ReplyDelete