expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 9, 2009

Baba saya :)

Sementelah saya sangat bosan kat office sorang2 sekarang ni, saya memang takde kerja lain la selain surf internet je. Baca blog rakan2, baca blog orang2 femes, then gatal2 taip nama baba kat google.

FYI, sebenarnya nama baba dalam IC adalah Hadzrami bin Abdul Rahman instead of Hadzarami, tapi dalam adik beradik saya bermula dari saya dan ke bawah (3 adik2 saya), dalam IC kami nama baba dieja sebagai Hadzarami. Pesal ntah, tak ingat lak saya. Isu ni baru tahun ni diperbincangkan dalam family kami. Dah besar panjang baru nak bincang. Yela takkan la nak bincang masa saya umur 6 tahun, Man 4 tahun, Lah 2 tahun dan Oyah belum lahir, haruslah bincang bila dah besar. Tapi rasanya perbincangan yang berjalan sambil makan keropok lekor dan pisang goreng masa minum petang tu tak membawa apa2 hasil pun dan kekal la menjadi tanda tanya. Sebab tu la dalam facebook kalau anda tengok list of adik beradik saya, ada yang berbin/binti Hadzrami, dan ada juga yang berbin/binti Hadzarami. Pelik kan? Pelik ke? Tak pelik pun.. (-_-")

Ok back to main story, sila klik sini untuk melihat hasil google search tadi. Inilah baba saya! :) Patut la saya seorang yang sastera dan jiwang karat, ikut baba rupanya. Sastera? Wekk.. Langsung tak, punya la BM saya tunggang-langgang. Haha :P

Proud to be anak baba :)


12 comments:

  1. whoaaaaaaa!
    kagum gile.

    nape u xde gene tulis yang best2 pon?
    hahahaha!

    ReplyDelete
  2. ada la! jap2 i pk...

    angin sepoi2 menghembus hatiku yang gundah gulana..
    seiring wajah ku yang bermuram durjana..
    adakah ini yang terjadi..
    bila diri dilambung cinta..

    hahahha..
    pejadahnya muram durjana,
    pejadah lak dilambung cinta, bukan dilamun ke?
    hahaha.. fail!

    ReplyDelete
  3. wahhh..xsangka plak ayah una sasterawan...patot la anak die teror mengarang...hehhe..

    ReplyDelete
  4. chepah: hahahahahaha! ni sindir ke apa ni? :P

    ReplyDelete
  5. hoi2. u rase cm nak penampa x tulis sajak cm haram? hahaha!

    ReplyDelete
  6. fara.. eh macam ayu lak fara.. farah: ala tak sedap ke sajak i :(

    ReplyDelete
  7. duh..
    dat really is ur father kan..
    great..

    he must be proud of u..

    ReplyDelete
  8. i'msosupernotcool: yup, that's my dad. tenkiu2 :) sebenarnya saya tak ada apa2 pun nak buat baba bangga dengan saya.. wuuu~~

    ReplyDelete
  9. mengarut je lebih ko ni

    ReplyDelete
  10. jap2 really your baba? proud. juz blog walking here ~~

    ReplyDelete
  11. jap2 really your baba? proud. juz blog walking here ~~

    ReplyDelete