expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, March 29, 2016

Our Time

Last Sunday we went to our parents' at Subang, dan adik adik ipar bawa anak anak aku pergi Machines Empire sebab nak repair iPad. Sebaik sahaja adik adik ipar keluar bersama anak anak dan hilang dari pandangan, melompat aku ajak H keluar pergi dating HAHAHA dah lama okay tak keluar berdua. Peluang yang ada jangan disia-siakan, ingat senang ke nak dapat.

It feels so good to be able to spend some quality time with my husband, just the two of us. I think every parent needs this. Cari peluang keluar berdua, tak payah nak keluar jauh or lama lama sangat, kalau dapat sejam dua, seminggu sekali pun dah cukup bagus. To rejuvenate our relationship, to talk about us (instead of about children), to really look at our faces closely (now only I realized that my husband is quite good looking bahahaha :p).

But the thing is, bila dah lama sangat tak berbual berdepan, tiba tiba rasa awkward pula haha geli je.

Dalam kereta
Me: Jom pergi minum borak borak nak?
Him: Jom!

Dah jalan jalan dalam kereta around 20 minutes
Him: Emmm B nak minum kat tempat macam mana?
Me: Yang simple simple je, yang ada hot chocolates pastu kita order fries something like that.
Him: Orait.

Dah kat kedai makan
Him: Soo....
Me: Emm soo..
Him: Well, what do you have in mind? Emm... How's everything going on?


HAHAHAHA.
Kami memang selalu keep in touch actually, masa bekerja memang agak kerap juga ber-WhatsApp dan call, bila kat rumah masa riuh rendah dengan anak anak memang banyak benda yang aku nak cerita sampai merajuk merajuk sebab nak kena berebut bercerita dengan anak anak. Bila dah tinggal dua orang tiba tiba nak berdebar debar karen karen macam baru baru dating pula hahaha geli je bila kelu lidah tak pasal pasal ni =))))

Anyway we had a really good talk about our days, about our future, we had a really good laugh too. Seronoklah, I love it when we have that kind of conversation, ianya membuatkan kita rasa passionate dengan apa yang telah kami rancangkan, rasa sangat sangat driven to be a better person than now, rasa fresh dan bertenaga. That was exactly what I need at that moment. It was just around 30-40 minutes, but it was really a meaningful 30-40 minutes. Should've done that more often, to have Our Time, just the two of us :')



__________

Tissa Advance Hair Tonic is SELLING FAST now! Tak sangka sambutannya sangat menggalakkan, guess a lot of people have a very big concern about their hair nowadays. Of course, who doesn't? Rambut kan mahkota setiap insan. Cewah. Jangan lepaskan peluang membeli dengan harga promosi RM130 yang akan berakhir tidak lama lagi. Rugi kalau tak dapatkan sekarang. Come! Just WhatsApp/SMS 016-232 4492 to place your order now :)





No comments:

Post a Comment