expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, December 9, 2015

'Dear Parents'


Just received the first 'Dear parents' WhatsApp from Ammar Yusuf's school Principal, and suddenly feeling so grown-up. Macam tak percaya that I will be attending the first PIBG meeting hehehe..

Then tiba tiba teringat.... OMG what's my current WhatsApp's profile photo?? Yelahh penting okayyy kotlah aku letak gambar selfie muncung mulut or gambar aksi entah apa apa, I'm a parent! A WhatsApp's profile photo says a lot of things about an individual's personality (or at least that's the way I judge people sometimes......) and now I have to make sure that it looks mature and proper for Ammar Yusuf's reputation :p


Hamboih.

Jauh betul dari rupa sebenar T___T

Anyway, senangkan perhubungan teachers and parents zaman sekarang? Anything can be contacted through WhatsApp. Nanti dah sekolah rendah ke menengah ke mesti akan ada WhatsApp group among parents and teachers so memang parents takkan missed out any information and anak anak pun takde chance nak mengelat or sorok apa apa dari parents kahkah kesian.

Haih. How time flies. Cepatnya budak budak ni membesar. Dan yang peliknya, as they grow up, kerisauan aku tak pernah berkurangan pun. Malah makin bertambah, terlalu banyak yang aku fikirkan. Or mungkin aku yang over-thinking. Takpelah. Just go with the flow, perlahan lahan kayuh.. Harap harap semuanya baik baik sahaja inshaaAllah, ameen..


No comments:

Post a Comment