expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, June 16, 2016

Rambut Lebih Sihat Dengan Syampu Tissa

Hehe tajuk pun dah self-explanatory ;)

Well, disebabkan sambutan yang menggalakkan untuk Tissa Advance Hair Tonic kami, our HQ has announced that we are now having a new hair product, it's Tissa Shampoo! A perfect combination to be used with Tissa Advance Hair Tonic.


Masih lagi mengekalkan bahan semulajadi 100% sebagai ramuan, Tissa Shampoo ini dijangka akan menjadi produk yang hit juga seperti tonik rambutnya. Minggu lepas HQ kami keluarkan stok 1,000 botol, habis dalam masa 3 hari jeeee suspen aku yang dah pandai pandai berjanji dengan customer yang stock is available T__T



"Saya sangat suka syampu ini saya harap saya boleh bawa ia tidur bersama," kekeke caption tak boleh hambar lagi ke?

Fokus Tissa Shampoo ini adalah untuk membersihkan rambut berminyak dan berkelumumur, sepertimana syampu rambut yang lain jugalah. Yang membezakannya adalah, tiada bahan kimia digunakan di sini dan sebab itulah ianya dibotolkan kecil kecil supaya dapat dapat dihabiskan dalam 2-3 bulan jangan sampai terperap setahun nanti rosak pula kandungannya. So maknanya, haruslah ianya dipakai dengan konsisten sekurang kurangnya 2 hari sekali untuk kesan yang lebih optimum. Baunya juga segar dan menyamankan, kepala terasa ringan je selepas dibasuh.



Tissa Shampoo (100ml)

Waktu terbaik untuk basuh rambut beserta syampu adalah waktu malam sebenarnya, sebab kita boleh biarkan ianya kering secara semulajadi without hairdryer tidak perlu tergesa gesa lap rambut dengan kasar menggunakan towel, ish ish rosak rambut. Dah kering rambut tu, bolehlah spray sahaja tonik rambut pula dan terus tidur dengan tenang dan selesa biarkan ramuan itu meresap dan bekerja sendiri sepanjang malam.

Sangat sangat bagus digunakan bersama Tissa Advance Hair Tonic, tapi kalau rambut you taklah disaster sangat just nak repair sikit sikit je, guna salah satu pun tidak mengapa. I recommend if you already have you own favourite shampoo, you can stick to it and just use the Tissa Advance Hair Tonic to improve your hair condition.

Harga?

Tissa Shampoo (100ml) = RM130 sebotol (termasuk postage)
Tissa Advance Hair Tonic (50ml) = RM130 sebotol (termasuk postage)

Nak ambil dua dua sebab dah dapat bonus raya? Haa lagi bagus.

Tissa Shampoo + Tissa Advance Hair Tonic = RM240 sahaja termasuk postage. 
Jimat RM20!

Boleh WhatsApp 016-232 4492, atau boleh sahaja Direct Message melalui Facebook/Instagram kalau malas nak simpan number hehe.

Thank you! =)



No comments:

Post a Comment