expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 8, 2010

150 Juta


Mungkin ramai dah biasa dengar. Tapi tetap nak paste kat sini. Sebab.. Aku terasa.. Terasa dengan lagu ini. Sebab kena dengan diri sendiri *sob sob*. Especially bahagian 'bengis seperti singa'. Terus teringat AJ panggil aku singa di chatbox blog Encik Hanis. Grr.. Rasa nak tumbuk je AJ ni. Tambah tambah bila one day tengok satu video yang guna lagu ni bersama sama Hanis, asal part garang baran keras kepala semua mesti dia tengok aku sambil senyum senyum sarkastik. Garang sangat ke aku ni T__T
Anyway, enjoy the song. Sangat kena untuk korang awek garang yang selalu baran tak pasal pasal tapi dalam hati ada taman. Eh. Macam cakap depan cermin pula.
Credit: Fynn Jamal


3 comments:

  1. Fynn Jamal tu kenal ko kot? tu yang dia tulis lagu dedicate dekat hang.

    Anyway, hang garang ker?
    Asal Encik Muhammad Hanis suka sudah.
    Pedulikan jer apa orang kata.

    AJ tuh *sepak laju-laju* mengada jer. Dia bukan kenal hang pun kan.

    ReplyDelete
  2. Anonymous:
    eleh. kau ni mesti AJ kan?
    heh heh.

    ReplyDelete
  3. hahaha. abang AJ takyah nak nyorok la. haha.
    kak una, lagu nih best kot. i pon terasa. haha

    ReplyDelete