expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, April 14, 2016

31

So I just turn 31 today. Lagi 9 tahun nak masuk umur 40 tahun hahaha awalnya dah kira. Alhamdulillah kehidupan aku baik baik sahaja, mungkin tidak mewah tapi direzekikan dengan makan minum yang serba cukup, anak anak yang sihat, suami yang sangat menyayangi, keluarga yang membahagiakan dan kawan kawan yang sangat menyeronokkan. I'm so grateful that I am surrounded by all good people.



From the awesome H, as usual.

Tahun tahun lepas dapat the bouquet of flowers only, tahun ni dah upgrade tambah belon belon HAHAHA tersipu sipu aku pi ambil kat reception counter office. Thank you baby! You have no idea how much you have make me happy today :')


Paksa rakan sekerja yang under probation ambil gambar berulang kali haha. Dah senior katakan :)))


Tahun ni punya bunga aku rasa paling gojes sekali. Arrangement dia, wrapping dia, sangat exclusive di mata aku. Major love!


The only girl in the house. Paling manja mengalahkan anak anak sabar je laki aku layan :p


Apparently this is where my husband gets the flowers. Ada business card dia di celah celah wrapping paper, cepatnya dah upload gambar haha. Follow them now, bunga cantik, servis pun baik dan mesra.


I'm truly a happy girl today, best birthday ever (setiap tahun cakap macam ini :p).

At this age, banyak impian aku sebenarnya, perlahan lahan aku dan Suami cuba realisasikan satu persatu. Tak apa, better late than never. Tak ada had umur untuk melakar kejayaan. Matlamat hidup kami sekarang adalah untuk hidup gembira je sebenarnya regardless apa pun yang kami buat. Buatlah apa pun, kerja keras macam mana pun, tapi apabila di rumah kami mahu jadi satu keluarga yang gembira, dan anak anak membesar dengan gembira. Dream big, be positive and always have faith in Allah.

Thank you for all your warm wishes and prayers. Semoga segala kata kata manis yang diucapkan itu menjadi doa yang melantun kembali pada anda semua :)


12 comments:

  1. Sanah helwah husna. Semoga usia diberkati, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki yang barakah, live happily with your love ones, sentiasa dlm rahmat & redha Allah, sejahtera hidup di dunia & akhirat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ily! Kita doakan yang sama untuk Ily juga <3

      Delete
  2. happy birthday...suka baca tulisan di blog ini...

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday blogger cute..umur kita sama lah...suka sangat baca blog kamu dan ikuti kisah hidup kamu...semoga panjang umur dan sentiasa cute 4 ever...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih awak. Really appreciate having a reader like you. Semoga awak pun dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu :)

      Delete
  4. hepy bzdy kak...iam ur silent reader..love to read ur writting...btw kak, kurus nye..mind to share ur body weight and height?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Hemi! Ala mana ada kurus, angle kamera je ni. Anyway tinggi kita 161cm je, and berat 60kg berat gila haha sekarang tengah berusaha nak turunkan ke 55kg..

      Delete
    2. berat kite pon 60kg tp tggi kite 159cm..tp knp kite nmpk gemuk!huhuhu...

      Delete
  5. happy birthday husna...bertambah cantik u....makin kurus.
    semoga sentiasa diberkati n happy always..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zara Iman. Mana ada kurus, angle bergambar je tu. Awak pun cantik juga. Semoga awak pun sentiasa diberkati dan gembira selalu :)

      Delete
  6. Happy belated birthday k.husna.. sempat wish lagi.. still bulan 4.. hehe.. Im ur silent reader.. Semoga panjang umur & dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete