Friday, October 6, 2017

IRIS - Impian Jadi Kenyataan

Lumrah manusia, kita semua suka perkara yang cantik, kita suka tengok perempuan cantik, teringin nak memiliki orang yang elok rupa paras, bijak pandai pula tu, tambah lagi dengan gaya yang elegant. Tapi kita sedar diri, benda yang cantik dan bagus luaran dalaman kadangkala hanya boleh dilihat, tapi tidak mampu dimiliki.

April lepas, masa Cuckoo launch promo Good Plan model King Top RM60 untuk 7 tahun, ramai yang tanya dan berharap promosi yang sama untuk Icon.

Sebab model Icon ni memang semua orang suka.
Semua orang dah lama mengidam, semua orang teringin.

Sebab ianya cantik, canggih dan 'intelligent'.

Tapi, mahai.... 😔



Inilah si mahal tu.

Icon harga sewabeli RM120, kalau beli outright (cash) lagilah, RM4452

Mahal, tapi paling cantik, paling canggih, paling elegant dan sebagainya. Semua ciri ciri idaman ramai, tapi terbantut lantaran tekanan harga. 

GOOD NEWS!!

Kini semuanya bukan hanya angan angan semata! 

You boleh memiliki penapis air yang cantik, canggih, sophisticated, dengan design hampir menyerupai Icon dan tank capacity yang sama, dengan harga hanya RM75 sebulan 😱

Memperkenalkan, IRIS!


Inilah dia si cantik, canggih, sophisticated dan elegant namun sangat humble dan down-to-earth sebab harganya yang sangat berpatutan 😂


Serious aku excited wehh, serious memang tak sangka Cuckoo akan keluarkan model persis Icon dengan flexible payment plan macam ini. RM75 sebulan untuk mesin yang cantik, tangki yang besar dan canggih pula, memang sangat menepati ciri ciri yang dah lama diangankan oleh segenap pelusuk masyarakat 😝


SAMA MACAM ICON KAN? Cuma beza pada warna interface sahaja. Features dalaman hampir menyerupai Icon, ada beza sikit sahaja tapi perbezaan itu adalah tolerable dan ramai yang tak kisah pun sebenarnya.

Memang best sangat promo ni, aku tak tahulah promosi macam mana lagi yang boleh dibuat untuk mengatasi promo IRIS RM75 sebulan ni sebab ini dah best sangat dah. Pembeli senang nak beli, penjual senang nak jual. Julai lepas bila promo King Top RM60 tu habis, ramai yang baru nak tanya dan menyesal tak grab, now Cuckoo buat new promo (which of course for limited time only), hopefully ramai yang cepat cepat grab this opportunity.

Just fikir benda basic je;
Air minum adalah keperluan. You tak pakai penapis air pun you still perlu dapatkan air minum dari sumber lain. Masak ke, beli mineral botol botol ke... sebab you takkan boleh hidup tanpa air minum. Now you ada option untuk dapatkan air minum dengan cara yang lebih mudah dan selesa. Ada air panas, sejuk dan suam lagi. Janganlah berkira untuk keperluan, make your life easier so that you can spend your time focusing to other important matters in your life.

RM75 sebulan.
RM2.50 sehari.

Tunggu apa lagi? Boleh klik link di bawah untuk terus whatsapp Husna ya 😄



No comments:

Post a Comment