expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, August 31, 2009

Nothing else i can say :)

i'm thrill!! :)
i've got a new excitement!
a new 'BABY' :D

hehe...

kawan2..
sori la if saya nampak kebudak-budakan.
tapi saya memang sangat seronok laa! :)
macam adik2 di pagi raya.
(mcm saya sendiri di pagi raya, to be perfectly honest :p)ala layankan saje la cik husna ni~

nak packing jap.
esok ada meeting kat KK.
flight yang paling pagi lak tu, sbb meeting pukul 2petang.
pergi sana sorang2 this time.
KL to KK = 2 jam 30 minit. adey (-_-")
the next day terus balik KL.
ingat nak ambik flight paling pagi gak balik KL,
tak sabar nak jumpa my 'BABY' :P
tapa bos dah belikan tiket balik sini on the evening,
got things to discuss with our people at Sabah branch in the morning.

whatever.
hidup saya sangat menyeronokkan :))
there's nothing else i can say.
i'm just too thrilled! (^_^)v




3 comments:

  1. ala na... cakapla cepat na.
    aku nk ckp psl si putih pun takut sbb ko lum cakap lg.aku nk gak citer.

    ReplyDelete
  2. mesti u da dapat kete nih!!!!!!!!
    hahahaha

    ReplyDelete
  3. waie: hehe.. malu la nk ckp :P
    farah: jom2 round 1 kmpung :))

    ReplyDelete