expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, January 28, 2016

Re-follow, Kalau Sudi


Aku takdelah take note sangat pasal followers blog sendu aku ni, tapi recently I noticed that the number of my blog followers reduced significantly tiba tiba dari 600 lebih jadi 500 lebih so dah berkurangan around 80-100 orang kot kalau reduce seorang dua takdelah perasan sangat kan. 

Terus aku tertanya tanya, aku ada buat salah apa apa ke? Blog aku ni annoying sangat ke? Adakah terlalu banyak gambar selfie lalu menimbulkan kejengkelan sejagat??? Kahkahkah tahu takut.

Then I discover the above. Ohh. Patutlah. Before this kita boleh follow blog orang anonymously, or kita boleh follow orang from Yahoo mail, or from our blog, but now we can only follow others' blogs using our Google Account. So if you previously followed my blog using non-Google Account (Yahoo, Twitter account, etc.), you'll automatically being removed from the follower list huhuhu saje tahu Google ni menganiaya aku yang tak ramai follower ni.

Anyway, saje highlight kat sini, sebab takut ada antara you guys yang pernah follow my blog suddenly dah di-remove dari follower list, you guys ingat aku saje saje buang pula tiba tiba aku yang menjadi mangsa fitnah sobs. So, ehem.. as per mentioned in the above article, if you want to follow my blog (or any other blogs for that matter), kindly sign up to Google account and proceed with following. Kalau sudilah ye. Tak paksa.

Kalau sudilah.......... 
Takdelah mengharap sangat................. 
Tapi kalau follow pun........ besarlah juga hatiku..............
Kalau sudilah......... 
Tak paksa.............

HAHAHAHA annoying tak.
Bye.


2 comments:

  1. Hahaha.. bila sis tulis perenggan last tu, tetibe teringat kat suami sy. Dia suka buat ayat tu sambil buat muka kesian. So, bila sy baca ayat bwh tu, sy baca dgn nada kesian dan muka kesian. Kekekeke..

    ReplyDelete