expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 4, 2015

Selfie

Aku dan H sedang berbual, sambil memerhatikan anak anak bermain.
Adam Muaz sedang sibuk membelek jam di tangan.
Ammar Yusuf pula sedang buat entah apa, ketawa ketawa.

Tiba tiba dia ambil a toy phone, angkat tangan dia tinggi tinggi sambil pegang that phone, dan jerit,

"Selfieeeeee!!"

OMG.

Sepantas kilat H looked at me, with what-have-you-teach-my-son face HAHAHA. Never see that coming from a 4-year old boy. But.. okay fine I love taking selfies, but hello? I never taking selfie sambil jerit, "Selfieeeee!!" like that, like come on.. Who did that?


Selfie. One of the useless things my son might learn from me. Maybe I should start teaching him something more educational now :p


4 comments:

  1. kak Una, ada makan product pape x? kulit cantik sangat jeles i :P kalau takde lagi i jeles..haha! kalau ada boleh share tak.. wink! wink!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak. Tu filter semata la HAHAHA. Kulit Kak Una tak cantik pun laaaa so takde apa apa product yang boleh suggest :p

      Delete
  2. comeynyaaaaaa both mommy & son... anak2 cepat belajar kan

    ReplyDelete