expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, November 9, 2012

This Weekend!

Duit dah tukar.
Barang-barang dah almost ready. Tapi belum mula packing pun :/
Stroller baru dah beli, oh it's actually a buggy, not exactly a stroller.
Bikini je belum LOL.

I joked with Hubby, "Nak beli bikini lah. Alang-alang pergi tempat asing ni, nak la merasa berjemur kat pantai. Boleh 'tanned' kan kulit."

"Yelah, pastu Abang ni bukan takat 'tanned' je, tapi terbakar hangus kat api neraka," obviously he took it too seriously :/



This is gonna be our first travel with our 15-month-old baby. And I'm pregnant some more. Agak mendebarkan juga, takut ada yang tertinggal, takut ada masalah nak naik aircraft, takut ada benda yang kita ingat boleh bawa tapi sebenarnya tak boleh, lepas tu asyik fikir boleh ke anak duduk diam-diam dalam plane, kat sana anak nak makan apa... Things are totally different, when you have a baby! Barang dia je rasanya dah penuh satu luggage. Have been Googling a lot, reading some very helpful blogs, asked for opinion from experienced mother. It helps a lot in my preparation, bagus betul internet di hujung jari ni :D


Some helpful tips I jotted down after doing some readings and asking. Hopefully everything's gonna be okay and things will run smoothly.


PHUKET, HERE WE COME!!







5 comments:

  1. ~ wahhh..seronotnyer..!!! selamat bercuti..!!!

    ReplyDelete
  2. Yay!! Have a safe flight and enjoy!! :)

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya..selamat bercuti dgn hubby..:P

    ReplyDelete
  4. akak cumel.happy holiday..lama kot tak singgah sini,yeayy ammar bakal ada adik.tahniahhhh:)

    ReplyDelete