Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday #6: Adik









33 comments:

as ♥ Leenda said...

ehhh awak preggy lagi ye..
tahniah3..
hehhe..
apasal saya pulak yg excited ni..hehehe..

*azni* said...

wow,..tahniah ye kak una..:))

Ana Rashidah said...

tahniah husna.

kak ana baru je balik dr HPJ pagi ni amik darah for my TTC.

zella y said...

HUSNA....PREGGY LG KE??
KALAU YA...TAHNIAH OKEH!!
TAKE CARE.. ;)

zella y said...

husna..preggy lagi ke??
kalau ya...congrats okeh....
take care ya.. ;)

aNis LeMoN aBu said...

congrats, husna! take care~

Husna Hadzarami said...

Thanks semua! Doakan yang terbaik ye :)

Ieda Rozali said...

Congrats kak Una.
Ammar Yusuf dah nak jadi Abang Long la :)

Cik Atun Banyak Nama said...

Tahniah!!! Jaga diri baik-baik... ^^ jadi abanglah Ammar Yussuf tahun depan.

Husna Hadzarami said...

Thank you thank you! :D

puan jari said...

congrats una...same with me lah anak sulung masuk setahun je preggy lagi...hihi
tcare tau=)

ouh no!! yana!! said...

happy betul kita dapat tahu kak una pregnant lagi. hehe. tahniah kak una. :) take care. <3 <3

Cik Dania said...

congrats kak una.happy for you! ;)

melankolia said...

hai husna..akk ni jadik silent reader kat blog awk je..
suka bc ngomelan awk..hehehe..
ammar nk dpt adek ke tu? Alhamdulillah..tahniah eh..
jg diri baek2 =)

Husna Hadzarami said...

Terima kasih ye semua. Really appreciate your warm wishes :')

R-nA said...

Una, tahniah nk dpt 2nd baby.. Hana baru je rasa jdi ibu, selalu baca blog una utk belajar ttg perkembangan baby, rupenye Amar Yusuf dah nk dpt adik. - hana paing

~SaHiDa~ said...

wahh congrats. happy for u. take care!

Husna Hadzarami said...

Thanks sayang. Hana dah bersalin ke? Tahniah! Best kan jadi ibu? Take care tau ;)

HANI IZWAN said...

Tahniah Husna!!! ^___^ Jaga diri baik2.

HANI IZWAN said...

Tahniah Husna!!! ^___^ Jaga diri baik2.

Nurul Shahirah Azlan said...

tahniah kak husna....:')

m i r a said...

tahniah kak una :D

Nor atau Nad said...

perghh!! tahniahh kak!!! seronoknya ammar lepas ni ^_^

Husna Hadzarami said...

Thanks angels! May Allah bless all of you! :)

Ijah EmoTemo said...

Tahniah Kak Una!! Yeay AY nk dpt adik!! hihi.

R-nA said...

tq.. bersalin 13 ogos aritu.. cm tak percaya pun ye.. banyak study dr blog una.. skrg ni pn masih terkial-kial lgi sbb MIL yg banyk uruskan baby, tp insylh nnt ok la kot. bila stress, hana buka blog una, terus jdi positif.. bila nk aktif fb semula?

ettyzukhair said...

barakallah...tahniah..bestnye..!take care dear...ammar be gud to ur mom & baby adik tau...

zazaw said...

yey AY dapat adik. yey !

Didi said...

Tahniah kak una.take good care of yourself.Happy for you and family :)

YanaHime said...

tahniah husna! jg diri elok2 ye...tahniah kat ammar yusuf jugak, dh nak jadi big bro, hehe!

Husna Hadzarami said...

Thank you semua!! Terima kasih :')

♥ Elin ♥ said...

tahniah dear!!!! seronokkk lah dah jadi abg!! :))

~YUN~ said...

WaaaaCongrates husna....murahnya rezeki....alhamdulillah..:)