expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, September 12, 2012

Wordless Wednesday #6: Adik









33 comments:

  1. ehhh awak preggy lagi ye..
    tahniah3..
    hehhe..
    apasal saya pulak yg excited ni..hehehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah husna.

    kak ana baru je balik dr HPJ pagi ni amik darah for my TTC.

    ReplyDelete
  3. HUSNA....PREGGY LG KE??
    KALAU YA...TAHNIAH OKEH!!
    TAKE CARE.. ;)

    ReplyDelete
  4. husna..preggy lagi ke??
    kalau ya...congrats okeh....
    take care ya.. ;)

    ReplyDelete
  5. Thanks semua! Doakan yang terbaik ye :)

    ReplyDelete
  6. Congrats kak Una.
    Ammar Yusuf dah nak jadi Abang Long la :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah!!! Jaga diri baik-baik... ^^ jadi abanglah Ammar Yussuf tahun depan.

    ReplyDelete
  8. congrats una...same with me lah anak sulung masuk setahun je preggy lagi...hihi
    tcare tau=)

    ReplyDelete
  9. happy betul kita dapat tahu kak una pregnant lagi. hehe. tahniah kak una. :) take care. <3 <3

    ReplyDelete
  10. congrats kak una.happy for you! ;)

    ReplyDelete
  11. hai husna..akk ni jadik silent reader kat blog awk je..
    suka bc ngomelan awk..hehehe..
    ammar nk dpt adek ke tu? Alhamdulillah..tahniah eh..
    jg diri baek2 =)

    ReplyDelete
  12. Terima kasih ye semua. Really appreciate your warm wishes :')

    ReplyDelete
  13. Una, tahniah nk dpt 2nd baby.. Hana baru je rasa jdi ibu, selalu baca blog una utk belajar ttg perkembangan baby, rupenye Amar Yusuf dah nk dpt adik. - hana paing

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sayang. Hana dah bersalin ke? Tahniah! Best kan jadi ibu? Take care tau ;)

      Delete
    2. tq.. bersalin 13 ogos aritu.. cm tak percaya pun ye.. banyak study dr blog una.. skrg ni pn masih terkial-kial lgi sbb MIL yg banyk uruskan baby, tp insylh nnt ok la kot. bila stress, hana buka blog una, terus jdi positif.. bila nk aktif fb semula?

      Delete
  14. wahh congrats. happy for u. take care!

    ReplyDelete
  15. Tahniah Husna!!! ^___^ Jaga diri baik2.

    ReplyDelete
  16. Tahniah Husna!!! ^___^ Jaga diri baik2.

    ReplyDelete
  17. perghh!! tahniahh kak!!! seronoknya ammar lepas ni ^_^

    ReplyDelete
  18. Thanks angels! May Allah bless all of you! :)

    ReplyDelete
  19. Tahniah Kak Una!! Yeay AY nk dpt adik!! hihi.

    ReplyDelete
  20. barakallah...tahniah..bestnye..!take care dear...ammar be gud to ur mom & baby adik tau...

    ReplyDelete
  21. Tahniah kak una.take good care of yourself.Happy for you and family :)

    ReplyDelete
  22. tahniah husna! jg diri elok2 ye...tahniah kat ammar yusuf jugak, dh nak jadi big bro, hehe!

    ReplyDelete
  23. tahniah dear!!!! seronokkk lah dah jadi abg!! :))

    ReplyDelete
  24. WaaaaCongrates husna....murahnya rezeki....alhamdulillah..:)

    ReplyDelete