Monday, August 6, 2012

Happy 1st Birthday Ammar Yusuf!

This post is supposed to be published on the 3rd of August actually.. Nevermind, better late than never right? So this video is dedicated to my beloved little knight, whom I love unconditionally. Mummy kelam kabut sikit recently Sayang, tak sempat nak plan anything special for your first birthday. My bad :( After considering several things to buy for you, I finally figure that nothing can beat special memories of you growing up, your milestones.. It is just... priceless (not that I want to justify myself for being a cheapskate mother heh heh, but yeah, I know one day you'll understand what I meant)..

So.. here it is..




My baby, is now a little man :')

Mummy sayang Ammar Yusuf, dunia akhirat...







22 comments:

Arifah said...

Alaaaa...comelnya!!!Happy Birthday Ammar Yusuf sayang.... :)

orochimaruNM orochimaruNM said...

~ eh..besday ammar yusuf 3rd ogos ke..? kalo 3rd ogos..samalah dgn akak..happy birthday ammar yusuf..!!!

Dina Sallehudin said...

Sumpah sayu tgk video ni laa Husna! how sweet of u to make this. kalau i memang xkan mampu come up with something like this! kudos to mummy Ammar Yusuf! happy birthday baby boy!!! ooops no longer a baby... but a toddler =)

Husna Hadzarami said...

Alaaa.. thank you!! :)

Husna Hadzarami said...

Yup true, 3rd August. Happy belated birthday akak! =)

Husna Hadzarami said...

Ala segannya, amateur sangat video ni sebenarnya. Dah try buat additional effects segala tapi jadi serabut pula T_T Anyway thank you Dina :')

Anne Ladyburd said...

Comelnyaaa...dari bam bam masa baby sampai sekarang. eh! sekarang Ammar Yusuf bukan comel tapi hemsem la..apa la aunty anne ni :D

Happy Belated birthday Ammar Yusuf sayang. Semoga jadi anak yang soleh. :)

Ijah EmoTemo said...

Dah tengok video tu and so sweeet! Semua moment penting ada dlm video tu :') Sweet sgt! Happy Belated Birthday Ammar Yusuf! Semoga jadi anak yg soleh! ;)

erna said...

Happy birthday Ammar Yusuf. membesar sihat dan sejahtera :) be a good boy. AMIN

zella y said...

happy birthday Ammar Yusuf..
semoga menjadi anak soleh..amin...

zella y said...

Happay birthday Ammar Yusuf..
Semoga menjadi anak yg soleh...
amin...

Azimah Ibrahim said...
This comment has been removed by the author.
Azimah Ibrahim said...

happy belated birthday ammar..ble nk request adik ammar ni?ekeke..

Husna Hadzarami said...

HEHE gomok kan dia dulu? Macam mana la nak bagi bam bam macam tu balik. Thanks Aunty Anne! Amiinn semoga jadi anak soleh inshaAllah :')

Husna Hadzarami said...

Thank you! Alaa lambat lagi la sayang, budget before 30 ada 2 orang anak. Now baru 27 ;)

Husna Hadzarami said...

Amiiinnnnn.. Thanks Zella! =)

Husna Hadzarami said...

Heee thank you. Akak takut terhilang video-video dia, so compile kan, and masuk dalam youtube ;) Thanks again for the doa'..

Husna Hadzarami said...

Thank you Erna.. Semoga Iman membesar sihat dan sejahtera juga inshaAllah :)

Imran Arjuna said...

Anak ialah anugerah terbaik dari Tuhan di pinjamkan buat kita. Semoga Ammar Yusuf bila dewasa nanti menjadi lelaki beriman dan anak yang soleh buat kedua ibu bapanya :)

~YUN~ said...

Happy birthday ammar!moga menjadi anak yg soleh ye..hugs and kissses!! :)

Husna Hadzarami said...

Indeed. Anak adalah amanah dan pinjaman dari Allah kepada kita. Amiinn, terima kasih :)

Husna Hadzarami said...

Thanks Aunty Yun! Hugs and kisses for Rayyan Afif too! ;)