expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, August 11, 2012

Bila Blog Direview...

Hehee..

Segannya. Sebab dah lama baru tahu. Yelah kita bukan siapa-siapa pun. Blog biasa-biasa saja. Layout blog tak kreatif langsung. Update pun dah jarang-jarang, dan setiap kali update pun rasa  macam.. apa entah aku tulis ni ada ke orang nak baca?? Kita tak kaya, tak pandai sangat belajar, tidak puitis ataupun kreatif dalam penulisan, malah tidak juga cantik stylo like all those hijabsters. 

Still.....

Anyway, thanks to those yang sweetnya alahai.. sudi buat entri tentang kita. Or even mention and linked kan my blog in your bloglist. 

Walaupun mungkin tidaklah apa-apa sangat bagi orang lain, tapi ianya sangat bermakna untuk saya. You guys really make my day. Bila rasa macam down and the world is against me, ayat yang mungkin kedengaran biasa seperti "Suka sangat baca blog akak.." macam itupun rasa macam bermakna sangat. And it makes me smile.

Iyalah, sebab kita bukan siapa-siapa pun..

Hah, oleh itu, kita dengan gembiranya dah 'curi' link post korang tu, and listkan at the sidebar belah kanan ni, di bawah tajuk 'Reviewed'. Jangan marah ye.  And kalau ada (wah siap tanya kalau ada) lagi yang pernah tulis tentang kita tapi kita tak perasan (sengaja la tu taknak bagi kita perasan syok sendiri), do let me know please, nak show off  kat husband bookmark and baca bila tengah down mahupun di kala gembira, sebagai penaik semangat ececeh annoying sangat rasanya ni. Ok lah. Thanks! ;)


Gambar hiasan.











9 comments:

  1. very humble...akak mmg suka singgah blog mommies (blog ni jgk) bukan nak compare ke apa tp nakkan info @ apa2 jer psl babies...just want to learn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita! Sejak jadi mak mak ni memang favourite sangat baca blog other mommies, cari idea nak masak apa la, share pengalaman pasal anak.. best kan? Thanks for visiting :)

      Delete
  2. haha sy termasuk jgk ke kak husna..
    tapi mmg blog akak best..sampaikan satu roomates sy suke n mesti akan tanya, "eh, ko ada baca entry tbaru kak husna x??" pas kak husna dah ada baby mesti ayat mcm ni lak "wei, kak husna upload pic ammar yusuf yg baru la..geram gila!" hehe keep in touch ye akak!
    *tapi akakdh deactivate fb ;(*huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ololo comelnya roommates kau ni! Terharu akak :') Yes keep in touch tau. Facebook tu sementara je kot, ingat nak buat screening dulu tapis balik mana satu kawan, etc. Tapi tak terbuat lagi. Sebab dah selesa pulak takde Facebook :P Thanks tau Wanie, and thanks kawan-kawan Wanie jugak! =)

      Delete
  3. saya juga salah sorang pembaca setia anda ... =) bru nak berjinak2 dgn dunia blog..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai husna.. me tooo.. saya pembaca setia awak dan sentiasa menunggu2 entry terbaru. everyday tengok update dlm my bloglist.. if ada entry terbaru dari awak dan others, semestinya ur entry akan dibaca terlebih dahulu tau..

      pernah tulis pasal ur blog kt sini
      http://engkuartini.blogspot.com/2012/03/im-happy-today.html

      Delete
    2. Haizan Qaseh:
      Thank you! Welcome to the club =)

      Engku Artini:
      Hai! Dah baca entri awak tu. Thanks! Serious kita appreciate sangat.. ;)

      Delete
  4. Suka baca blog akk...dpt gak knwledge..ye la kite pun mommies gek he3...tp da byk wat blog mxm x mnjd jerk....ngeee...byk blog2 mommies lain yg sy bc ytk reference..ye lah mcm nk cr resepi...ape xtvt sok..lusa...and so on la...bgz2..

    ReplyDelete
  5. you have your own stail,,well blog akak mmg best =)

    ReplyDelete