expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, April 1, 2012

Merangkak *Updated with Video*

1 April 2012. Lagi 2 hari nak 8 bulan. Setelah puas mengesot bersihkan satu rumah siap dah pandai panjat badan orang tiap kali baring sebelah dia, akhirnya Ammar Yusuf dah boleh merangkak pagi ini! Terlampau semangat nak kejar handphone Mummy yang tengah mainkan lagu ABC, tiba-tiba dia bangun angkat badan dia and slowly merangkak 2-3 step ke depan. Mummy punyalah thrill sampai nak mengalir mata hehe drama queen betul. I have the video with me, gonna upload it later, susah nak upload video bila blog guna handphone ni. Hee.. Good job, little angel. Mummy love you! :)



Bukan gambar pagi tadi.



**********

Updated!
As promised, this is the video taken right when I realized that he's about to crawl. Selutut dua lutut, dah tak sabar nak capai handphone, terus mengesot barulah cepat sikit sampai HEHE. Tak apa Sayang, slowly k!



6 comments:

  1. congrates!!
    rasa seronok dpt follow ammar punya development :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Hehe akak pun seronok je share development dia, dah macam diary Ammar Yusuf dah blog ni :')

      Delete