expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, April 8, 2012

Gigi Pertama

Ammar Yusuf dah tumbuh gigi sebatang la! HAHA. Patutlah asyik tersengih-sengih je sejak bangun tidur tadi, nak show off gigi baru rupanya heeee..

Actually aku agak berharap gigi dia tumbuh lambat sikit sebenarnya, sebab dia masih direct feeding kan. Gigit dengan gusi pun dah sakit, apatah lagi kalau dah ada gigi!! Lambat tumbuh lambatlah rosaknya. Plus, ramai yang cakap kalau cepat tumbuh gigi, lambat berjalan. Lambat tumbuh gigi, cepat berjalan.. Hee tak tahulah betul ke tidak. Apa-apa jelah.



Ammar Yusuf with his single tooth smile :D

So dah kena beli berus gigi ke tak payah lagi eh?



- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

  1. hai husna & Ammar Yusuf.

    Rasanya macam ada 2 batang je nak keluar tu. Apa-apa pun, Ammar Yusuf dah makin handsome ni. Mommy Daddy kena jaga-jaga kot-kot ada anak dara nak mengurat Ammar Yusuf nanti. Hehe.

    #just joking part flirt tu.

    take care! :)

    ReplyDelete
  2. hehehe
    comel nya AY ni kak unaaa

    yesss betul
    dulu masa nenek zazaw jd pengasuh pun
    setiap kali die nk ambil anak dia
    mesti ade buah tangan utk kite org.
    alhamdulillah.

    semoga ALLAH merahmati & melindungi Kak Una & Family
    :)

    ReplyDelete
  3. Hihi comeyy sgt dah ada gigi!

    ReplyDelete
  4. ye la husna, macam dh nak kuar 2 batang gigi la...u r right, dgn gusi pun dah sakit ni pulak nanti dah ade gigi, maryam pun masih direct bf hehee...good luck ek...;)

    ReplyDelete