expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, March 17, 2012

Trial Post

I just purchased this apps, BlogPress which allows me to update blog anytime anywhere via phone saje yeah memang sangat sesuai untuk me yang malas and suka kumpul draft saje hewhew. Before this pakai Blogspot, tapi macam tak berapa best je kalau via phone, it's free anyway tak bolehlah nak compare dengan BlogPress yang berharga $3.99 ni tsk. Phone belum jailbreak, iOS5.1 belum keluar lagi yang jailbreak punya hence, pejam mata jelah beli. Not literally of course, sebab kena buka mata juga untuk key in credit card details, you know. Why am I explaining this??

Okay anyways.. Harap-harap with this apps akan lebih rajin update, tapi dikhuatiri akan lebih banyak juga entri syok sendiri sahaja (macamlah entri sebelum ini berkualiti sangat).

Now dalam kereta on my way back to Puchong from Mama's, Ammar Yusuf kat belakang duduk kat babysitter tengok je luar sebab dia memang suka tengok lampu-lampu so Daddy sengaja lalu Federal Highway sebab Daddy kata situ banyak sikit lampu konon nak bagi Ammar Yusuf seronok sikit. Baru je masuk Federal Highway,

Daddy: Ammar Yusuf tengok tu lampu cantik kan?

Sekali...

Haha baik punya lentok. Penat sangatlah tu seharian tak tidur, tidur pun kejap-kejap saje.

Ammar Yusuf this evening. Suka tengok dia cheerful macam ni, lately asyik moody saje, risau Mummy. Nak tukar bulan orang kata.

Okay dah, sebenarnya saja nak try upload gambar segala guna apps ni hehe. Kthxbye.


- Posted using BlogPress from my iPhone



4 comments:

  1. aku pun gune juge :). senang kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes tahu tahu! Ada tengok hari tu, tu yang cari jugak ni hehehe :p

      Delete
  2. alololo..comelnya pkai bju pink!anty yun cium sikit!!heeeeee =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHE. Nasib baik botak, takdelah nampak macam gegirl sangat hihi ;)

      Delete