expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, March 7, 2012

Ammar Yusuf Loves Mirror

You know how my baby loves looking at himself at the mirror. Trust me, he really does T_T.

Bila dia macam restless, bawa depan cermin. Terus okay.
Pagi-pagi, bawa depan cermin. Memang seronok.
Bila tengah menangis teresak-esak, bawa depan cermin. Kali ni tak menjadi. Hanya suka tengok diri sendiri di dalam cermin masa sedang gembira :/
Daddy used to call Ammar Yusuf's image in the mirror as Amir Yusuf. Example: "Hai Amir Yusuf, eh awak pun bangun awal jugak samalah macam Ammar Yusuf ni.."
Apa entah Daddy ni, scary kot bagi nama kat budak dalam cermin -__-
Di rumah Nenek Subang.
Di atas playgym. Sekejap-sekejap akan berhenti kat sini perhati muka sendiri. So full of himself :B
Amboi cheeky betul muka! :'D
Even cermin dalam kereta T______T
This video is a proof, how he is so attached to a mirror. Adoi jangan besar nanti bawa cermin ke mana-mana sudah. Kalah Mummy nanti.





7 comments:

  1. Hihihi:)
    jangan lak si dak pipi pau bawak cermin bila besar.ehehe;D

    ReplyDelete
  2. ~ eee geram tul tgk muke ammar yusuf nih la..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekarang muka dia dah macam kurus sikit kan? Dulu lagi chubby :(

      Delete
  3. seronok baca entry ttg ammar yusof ;)comelnyaaa...

    ReplyDelete
  4. teringt rayyan afif gelak sorng2 tgk cermin kat tutti frutti..kelakar!tp orng2 tua ckp xelok bg anak tgk cermin sgt..nape ek?huhu

    ReplyDelete