expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Friday, April 15, 2011

Blue

Perlu ke lepas birthday tiba-tiba tukar layout?

Ye, kali ni aku download saje layout template dari website lain, tak payah susah-susah fikir nak create template sendiri like I usually do :/ Tahu sajelah tahap kreativiti aku yang tak seberapa tu.

Sengaja pilih warna biru.
Since yesterday, suddenly blue means a lot to me.
It's a 'blue'! =)

InsyaAllah.

It's just a prediction anyway, by a doctor, who's happened to be a human, an ordinary human being who can just help us to predict the gender based on his knowledge and expertise, but the end-result is always in God's hand.

InsyaAllah.

So sekarang, keterujaan untuk membeli barangan bayi sudah tidak dapat dibendung lagi. It's like, seriousleyyy you can't help it!

Hubby said, "Tak payah lah semua biru, nanti jadi Chelsea pulak.."

Well, he's a forever Man United fan -__-"



6 comments:

  1. adik boy?????????? best nyeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

    ReplyDelete
  2. yeay, leh kwn ngan baby girl kita nnt :)InsyaAllah..

    ReplyDelete
  3. f.a.r.a.h:
    Hee.. Doktor predict baby boy, so you boleh dah start beli jersi bola untuk baby mulai sekarang :D


    scweet mafis:
    Girl ke? Mesti lebih kurang je umur anak kita nanti kan? Boleh geng lah nanti =)


    dayah aziz:
    Excited sangat-sangat ;)

    ReplyDelete
  4. salam..my 1st comment here..baru jdi akak pnye fflwer mgu lpas..then all of sudden (mcm) baru jmpe akak smlm kat giant..hope xsalah org ..seyesly nk tego..hehehe takut salah orang sy nmpk sipi je..nk cepat atm machine melambai2 je..hehehe
    btw sy kwn lah..dlu skola sekelas...but a year jela, xkawan2 pon..hehe
    btw sy suke ur writing..ikhlas dr hati..keep updating ur blog k..hope sume slmt insyaallah..
    lgi nak bgtaw..kite seAREA! huhu =p

    ReplyDelete
  5. nur diana rozali:
    Oh crap. Memang semalam ada pergi Giant pun, beli KFC nak bawa balik rumah Mama. And I was wearing my ugly company shirt T.T
    Kenapa tak tegur? Anyway thanks for reading, really appreciate it :)

    ReplyDelete