expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, December 6, 2010

Link Blog-Blog Keibuan

Maaf pembaca sekelian. Masih lagi in pregnancy mood, yang akan berterusan for like, 9 months? Eheh. Tapi hari ini aku nak minta jasa baik rakan-rakan yang sedang mengandung, atau yang telah melahirkan, atau yang tidak mengandung dan tidak pernah melahirkan namun sangat suka membaca tentang apa-apa berkaitan pregnancy, atau sangat suka membaca tentang cerita ibu-ibu mengandung, boleh tak share dengan saya (eheh, nak minta tolong tiba-tiba guna 'saya') blog-blog atau website-website yang anda rasa berguna untuk saya baca sebagai panduan sepanjang kehamilan ini. I prefer blogs rather than websites, because kalau informasi dari blog-blog ini biasanya berdasarkan pengalaman penulis itu sendiri, dan lebih mudah untuk berkomunikasi kalau aku ada apa-apa nak tanya pada si penulis. Yeah. Easier compare to website biasa.

So far I dah jumpa several blogs yang quite informative and helpful, like:
  1. theKnot by Amie Bahirah (suggested by one of my reader, Fade Hasbi. Sweetlah awak ni :D)
  2. Nurul Menulis Itu Ini by Nurul Jamian
  3. Err.. Alamak, baru tiga jelah rupanya T_T
So girls/mummies/daddies out there, please be a doll and help! Just leave the links/URLs in the comment box, you may leave yours as well if you think your blogs might be helpful :)
Much love,
xoxo :)
P/S: Sekarang ni asyik lapar je memanjang. Tapi bila dah jumpa makanan takde pun nak makan beria-ia sangat. Balik-balik Suami juga yang jadi tukang habiskan makanan. Mungkin aku kena makan secara kerap dalam jumlah yang sedikit kot. Maka haruslah sentiasa ada stok makanan di dalam handbag T_T



7 comments:

  1. saya suka baca blog ini

    dartdadada.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  2. sis, do try http://nurulism.com wrote by chika. I'm sure u pernah baca blog dia kan? ^____^

    ReplyDelete
  3. kakak sy baru menjadi ibu selama 3 bulan. blh lah bertny kpd nya =)

    http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001035742788

    ReplyDelete
  4. i selalu baca blog yg u listed tuh. hehe. ohh lagi satu. i selalu baca blog nih,

    http://thepinkstilettos.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. tunggu nanti na tulis nak mengidam makan..jgn nak makan sabun sudey =)

    ReplyDelete
  6. happy breastfeeding
    http://bestbeautymom.bllogspot.com

    ReplyDelete