expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, December 11, 2010

Facebook tak best

KENAPA FACEBOOK DAH MAKIN TAK BEST NI????!!!

Kenapa bila kita comment kat status/photo orang lain, ayat-ayat yang kita comment tu appear sekali kat profile? Ke kat home pun appear jugak?

Kenapa dah tak boleh tag orang kat status?

Kenapa font makin kecil dan menyakitkan mata tuaku?

Oh dear Mark Zuckerberg, please do something +_+


P/S: Nasib baik tak pernah klik kat new version for profile tu. Kalau tak memang lagi hodoh lah rupanya..



4 comments:

  1. kak una , tahu xpe! mmg xbest pesbuk skang T_T

    lagi satu , lg sng guna google chrome utk permulaan guna pesbuk baru tu .. nk tag , ltk link sume sng. klu guna IE ,mmg hazabun sangat!

    and yes gila xbest dan buruk pesbuk skang T_T

    ReplyDelete
  2. SETUJU!! Nak nak yang pasal font tuh..

    ReplyDelete
  3. i baru perasan! terasa dah takde privacy utk bergosip dah bile org lain baca comments kite. *sob,sob*

    ReplyDelete