expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Wednesday, November 24, 2010

Talking To The Moon

Am I going mad, or this song is too good for real??



Kenapa lagu Bruno Mars mesti best-best?
Kenapa perlu buat aku rasa macam gadis remaja yang jiwang karat?
Kenapa perlu buat aku rasa nak pandang langit malam-malam terkenangkan suami walaupun dia sebenarnya tengah potpetpotpet sapu lantai ruang tamu?
Kenapa?
Kenapa???!!



8 comments:

  1. internet aku lembab so tak dapat nak view lagu apa yang kau letak tu. tapi serius shit aku suka gila lagu count on me. jyeahhh!


    shaxmalaslogin

    ReplyDelete
  2. lagu Talking To The Moon lah.

    lagu dia semua best-best oh. aku tengah struggle nak download semua lagu dia *gila piracy*. nanti nak dengar lah count on me tu.

    ReplyDelete
  3. ~ oh..dh lama dh layan lagu nih..memang bes..! ^_^

    ReplyDelete
  4. alamak!! saya tak minat lagu mat saleh...hehehehe...

    sesi berblogwalking dengan menggila... ^_^

    ReplyDelete
  5. first time dgr lagu ni...waa,mmg best lah :D
    tp mmg xnafikan lagu bruno mars mmg best. haha.

    ReplyDelete
  6. ~ orochi ~:
    aah. aku yang ketinggalan zaman T_T


    zahidah dihaz:
    ala rugilah.


    Rara Nasiha:
    indeed baby, indeed.


    fndrocka:
    dengar jelah kat YouTube.


    FaiHash:
    haha ada jugak orang yang ketinggalan macam aku.
    sep sikittttt~~

    ReplyDelete