expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Monday, November 15, 2010

Harus bersabar

On laptop. Suami ada di sebelah tengah korek telinga ke apa entah. Mula-mula buka Facebook. Oh ada orang tag gambar, gambar masa darjah 5 yang diupload oleh cikgu sekolah rendah. Suami sibuk-sibuk menyempit nak tengok juga, entah bagaimana rupa si isteri ketika kecil. Aku mula berdebar, sambil mengingat semula betapa miserable nya muka aku zaman hingusan dulu. Cuba sorok-sorok. Tapi dah terlambat T__T
Hmmpphh. Sejam beliau tak habis ketawa lagi lepas tengok gambar ni -__-


Tak nampak ke??
OK dengan sebalnya aku zoom lah bagi puaskan hati kau orang *sobs*.

"Yang, cuba tambah penyapu kat belakang. Sebijik macam makcik cleaner. Kahkahkah!"
Sambil ketawa guling-guling berani lagi komen cakap orang lain semua duduk biasa je, aku sorang je taknak kalah posing macam pemain bola.

Patut tak aku mogok tak nak masak selama seminggu? PATUT TAKK???



P/S: Asalnya nak buat entri pasal site visit minggu lepas. Terpaksa post yang ini dulu sebelum Suami post kat
blog dia . Sabar jelah sabar jelah! T_T

7 comments:

  1. hhahahah...
    biasa lah tu..muka zaman2 xkisah pkai bj ape...tudung ape...hahahha

    nk ketawa guling2 jugak boleh x?? hahahahha

    ReplyDelete
  2. Dulu je muka macam makcik cleaner. Lepas makeover sekarang dah cun dah sayang. Keh keh keh.

    ReplyDelete
  3. zella y:
    seronok nampak nak ketawa guling²??
    tssk..


    Arifah:
    tak comel pun, macam makcik saje :(


    Mr. Poppycock:
    annoying gilew kowt~~
    -__-

    ReplyDelete
  4. hahahahaha! sebijik kot kak una. macam amah kat hospital ade gak. haha

    ReplyDelete
  5. f.a.r.a.h:
    hamboi hamboi~~
    happy nampak tambah lauk??
    grr..

    ReplyDelete