expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, August 29, 2010

Pre-Wedding Tests

Ya. Dugaan sebelum kahwin.

Dugaan 1

Mama cakap my wedding dress tak cantik langsung T__T
I tak merajuk pun, sebab bila dah sampai rumah and dah try betul betul, I have to agree that memang baju tu tak cantik, and nampak murah.
Menyesal aku ambil baju tu.
Tapi dah terlambat nak cakap apa apa, so pakai je lah. Tak guna nak fikir lagi.
Oh, aku sewa je anyway, tak buat pun. Baju nikah je yang hantar tempah.
Mama sampai cakap suruh pakai baju nikah je during reception, sebab Mama cakap baju nikah lagi outstanding.
Adeh. Darling, it ain't easy. You know it.

Dugaan 2

Hanis. Demam. Campak.
Enough said.
Terus overshadow kegusaran aku tentang baju kahwin.
....

Aku dah tak fikir apa dah. Aku just nak Hanis sihat and both of us will be very happy on that day. The kind of happy which I couldn't be any happier than that.

Sayang, walaupun mungkin muka awak akan berbintik bintik di hari perkahwinan kita, awak tetap hensem di mata saya..

Cepatlah sembuh. Sedih laa..

:'(



13 comments:

  1. what a terrible timing to have your chicken pox. i wish he get well soon. and you, don't worry too much.

    ReplyDelete
  2. avid gunner:
    indeed. what a terrible timing. *sob sob*
    thanks bro.


    cute_ultra86:
    he'll do it, for sure. thanks k..

    ReplyDelete
  3. uishh . demam campak . takutt parut jeh .
    semoga cepat sembuh .

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh encik hanis. and you kak unaa, sabar and insyaAllah, evrything will be okay.

    ReplyDelete
  5. dah berapa lama dia kena campak?

    ReplyDelete
  6. thanks for the well wishes everyone..

    Anonymous:
    dia baru kena semalam. sempat ke tidak entah nak hilang parut nanti. kesian dia :(

    ReplyDelete
  7. wedding dress kurang chantek xpe, u boleh buatkan the dress nmpk chantek dgn physical looks you have darling.
    semoga ur hanis cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. pulak dah...kena campak..hope tak ada bintik2 la...sian en hanis...
    kak husna sabar2 jela...jgn tertekan sgt...

    ReplyDelete
  9. BURDHANI:
    tipu :(
    but it works! :)
    thanks sayang..


    Wanie-san:
    hope takde bintik bintik kan.
    adoyy..
    thanks, tengah tertekan pun sebenarnya, tapi try control emosi sekarang..

    ReplyDelete