expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, August 31, 2010

Alhamdulillah =)

Isu baju pengantin dah selesai!

No more baju buruk yang menjadi kutukan ramai.
No more sakit hati dan sakit kepala.

Sekarang dah ada baju baru!
And to make it even better, kami langsung tak perlu keluarkan duit pun for the new dress which actually cost a lot higher than the previous one.

Bagaimana?
Panjang ceritanya.

Apa apapun, Alhamdulillah..
Syukur ya Allah, Kau memang paling baik.

:)



10 comments:

  1. alhamdulillah~pasni leh la fokus mende lain kan kak...erm...tapi camne leh dapat free kak?citela...huhu

    ReplyDelete
  2. "Bagaimana?
    Panjang ceritanya."

    Pendekkan... (Bob Ku2, Jutawan Fakir, 2003)

    ReplyDelete
  3. gooooood! derr, nanti gua upload gambar. busy. jap lagi ade test. hehe. :D

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.semoga semuanya berjalan lancar nnt :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...
    pasni xyah sedih2 lg ye yang...
    hehehhe

    ReplyDelete
  6. selepas hujan lebat datang memberi becah lumpur pada laman; rupanya Allah nak sisip pelangi segar di layar mata kita.

    cumanya, kita jer yang tak sempat-sempat kadangnya kan Una.

    salam

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, rezeki orang nak kahwin kan u..=)

    ReplyDelete
  8. i setuju ngan ur hanis, act pki pepe pun klu confident mest nampak cantek jeh..tp dah dpt dress yg mmg beautiful mmg lg best kan? syukur alhamdulillah rezeki u nak kawin :)

    ReplyDelete
  9. thanks babe.
    syukur, rezeki nak kahwin :)

    ReplyDelete