expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, April 8, 2010

Thank you everyone.. How sweet of you =)

Alahai...


*senyum terharu*


Segan la nak cerita, please refer to this blog..


Back to that time, tujuan utama join contest tu adalah untuk menyokong Bro Framestone yang berusaha promote this contest sampai tag di Facebook, dan juga sebab saya memang tengah excited since ketika itu adalah saat yang sangat membahagiakan bagi saya. And that was the very first time i ever interested in blog contest. Masa tu saya just buka his website, baca syarat-syarat penyertaan dan terus taip entri tanpa berfikir apa apa. Bila dah selamba post baru saya baca blog peserta lain, which is.. WOW! I feel embarassed already. Gila romantik semua orang! Malu rasanya dengan entri sendiri yang sangatlah simple dan rasanya langsung tak romantik (T_T).


Bila undian mula dibuka untuk para pembaca mengundi, ramailah peserta mula berkempen mempromosikan entri masing masing. Saya memang dah start rasa segan sangat, sebab rasanya penyertaan saya tu lebih kepada cerita 'Bestfriend Forever' berbanding 'Sweet Couple'. Setuju tak? So saya hanya mengambil langkah mendiamkan diri dan betul betul menyerahkan kepada pembaca untuk menilai dan mengundi.


Anyway, many thanks to Bro Framestone dan Kak Khaizarien eh sedap aku panggil kakak entah entah aku lagi tua. Hahah.. Thanks for having this contest, you both have really make my day :)


Thanks to all voters yang masih nampak saya di celah celah kemeriahan peserta peserta lain berkempen untuk blog masing masing. Thanks kepada para peminat, ibu bapa-- Ni pehal lak ada peminat bagai kau ingat kau Dato' Siti???


Kepada Bro Framestone dan pasangan, maybe we can just meet at Gatsby Streetfair at Times Square on 17th April tu kot. Nak hadiah nak hadiah! :)


That's all for now. Kepada para pengundi, mungkin boleh leave your address at my email di sidebar ni. Boleh saya post kad jemputan nanti. Soon, insyaAllah.


Take care everyone :)


9 comments:

  1. eh...da tamat ke kontes dia..aku tak sempat nak vote pun..=').kenapa takde kempen suruh vote ni..??haish..tak dapat kad jemputan la ni kan...?hehe

    tahniah tahniah..korang berdua nampak pasangan y agak ganas...tp dalam hati tetap ada taman kan..

    ReplyDelete
  2. congrates kak husna.kapel yg sweet n cool..moga bahagia selalu..again,congrates :)

    ReplyDelete
  3. wow!!! congrats Una..clap..clap..
    so sweet both of u..happy2 n ceria2 sokmo ye... :)

    ReplyDelete
  4. wahwahwah
    congrates ea
    x nak kongsi hadiah k???
    ahahaha

    ReplyDelete
  5. hahahahahaha... kamu ke yg ku sebut2 smlm.... aduiii laaa... tak terbaca entry Bro Framestone yg terbaru. just nmpak tajuk... congratz anyway una dol!! hehehhh...

    nak nasi ayam 1...!!! errrr.... salad & mayonis je la kut (-__-)

    ReplyDelete
  6. thanks Dila :) gilalah guna ayat rempit. ganas tapi dalam hati ada taman ye? :p nanti bagi la address. pasti akan dijemput


    thanks Didi :) moga awak pun bahagia selalu.


    thanks Pah :) happy and ceria sokmo jugak ye!


    thanks Nor :) kalau hadiah dia makan makan kita share la ye..


    thanks Sha :) haha.. tu la, kita pun dah nak balik kerja semalam baru perasan entri tu.. ala Sha diet ke, baru nak belanja nasi ayam. ngeheheh..

    ReplyDelete
  7. congrats!!

    zella xsempat nak vote sbb bz sgt2.. blog pon xter bela tp still nak kad jemputan..mcm mana tu?? hehhehe

    ReplyDelete
  8. farah:
    ye? macam gersang je.. ke aku yang baca dengan nada lain? haha :))

    zella y:
    thanks! takpe, tak kempen mana pun hari tu. kad jemputan mesti akan bagi gak, sila tinggalkan address di email saya ok! :)

    ReplyDelete