expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 13, 2010

Busy mode. Superduper busy.

Superbusy today. Pukul 6.22 p.m saya masih di office, oh bukan saya seorang. Semua pun masih kat sini. Next week semua orang including all directors akan fly to Sandakan for the site visit and BOD Meeting, so semua benda kena diselesaikan minggu ni jugak. Site visit? Yeay!! Jumpa buaya lagi..


Busy konon, pehal lak ada masa update blog?



Harus la ada watak 2 orang yang rajin dan berdedikasi ni kaaann...



Ok gotta go. Mama dah call suruh balik, my aunt nak datang rumah ukur badan untuk baju nikah. Hmm.. Meremang pula rasa bila sebut baju nikah. Anyway saya akan menggunakan kain pemberian bakal mertuaku untuk dijadikan persalinan di hari pernikahanku nanti. *tersipu sipu sebut bakal mertua.* Hihihi korang kalau jumpa aku kat mana mana sila tampar. Eh kalau buat baju guna ukuran badan sekarang nanti kahwin longgar la baju aiii.. Konfiden je nikah nanti dah kurus. Entah entah tak muat nanti.. (T_T)


6 comments:

  1. wa...dah nak tawen kak husna.hihi
    keje je memanjang..myk duit tu...hehehe

    ReplyDelete
  2. ok ok. i tunggu nak jumpe u. haha.
    kak una, after i final dating jom! siyes nih..

    ReplyDelete
  3. so soweeet kerja samasama
    aiiih
    mcm dlm tv lahh sis
    awawaw

    ReplyDelete
  4. ooo busy ye....
    tp msti best dpt keje bersama2..
    lebih bersemangat ahaks! ;)

    ReplyDelete
  5. smpai ke bawah meja. kerja pe tu? laen mcm je.haha

    ReplyDelete
  6. Wanie-san:
    amin.. amiiinnn.. (untuk bahagian banyak duit tu :P)


    f.a.r.a.h:
    wajib!
    nanti i aturkan macam mana.
    sorry sayang, busy sangat lately (alasan cliche).
    maybe one day kita boleh hangout u teman i cari baju kahwin ke apa ke.. kan?
    we'll see ye..


    nadirah nor:
    macam dalam tv??
    slot samarinda ke?
    ke akasia?
    ke cerita wrestling?


    zella:
    yelahh.. kalau bergaduh memang heboh satu office sampai bos pun tahu (T_T)


    Razman:
    hoyy!!
    manjang nak serong ye. biasa ni.
    :p

    ReplyDelete