expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Tuesday, April 27, 2010

Aksi stereotype lagi.

Ini adalah entri mengenang gambar so memang banyak gambar la ye adik adik.. Sila jangan bosan :P


Well, aside of the stereotype pose yang selalu dibuat seperti yang diceritakan in this entry, today i just realized that banyak rupanya gambar ai sedang ketawa besar sambil tutup mulut macamkan gigi kau rongak--duhh..




Saya: Oyah, busuk la kau ni.
Oyah: Diam la Kak Una, dalam gambar bukan orang tau pun..

Ni korang dah biasa tengok kot. Ala gambar yang menang contest tu. Hikhikhik (gelak gaya bimbo). Eh Bro, mana hadiahnya?? :P

Ni masa hangout dengan adik beradik. Encik Hanis ketawa sambil menutup muka lantaran malu sebab Oyah paksa ambil gambar dalam shopping complex macamkan kau datang dari kampung tak pernah masuk shoppping complex. Err.. Memang orang kampung la.. Kampung Batu :D


Ok enough with those chicky-laugh pose. Chicky ke? Hentam je sebut sebenarnya tak tau nak describe macam mana. Next! Yeah, aksi gedik angkat tangan tinggi sambil buat 'peace'. Duh. Banyak kot gambar macam ni (-_-"). Warga tua yang lahir di zaman 60an macam Encik Hanis sila jangan terkeliru dengan aksi dalam 'Saturday Night Fever' lakonan John Travolta.
Menggila, padahal baru lepas majlis doa selamat. Aina sorang je alim pakai baju kurung.


Gambar dari entri ini.

Aidilfitri 2009 :)
Ini semua gambar di kala remaja. Adakah bila berkahwin kelak gambar stereotype saya adalah aksi memasak di dapur? Ataupun memandikan bayi? Atau mengikat tali leher suami walaupun terang terang beliau pergi kerja tak pernah pakai tie pun? Ataupun.. aksi dalam bilik? Teeetttt.. Hahaha.. Rasa nak lempang. Dah dah..


6 comments:

  1. aksi dalam bilik terbaik..men dam ular atas katil bersama encik hanis =p

    ReplyDelete
  2. ahaha.. kalau lg byk gambar mst lagi comel.

    ReplyDelete
  3. aku hr tu ada tfikir sesuatu yg mgelikan hati ttg ko. mgkin nt ko wat tatu tipu kat dada bertulis 's' merujuk kpd superwoman. dimlm pertama. hahah

    ReplyDelete
  4. husna, lain kali try buat pose gaya power rangers! hehehe

    ReplyDelete
  5. Radin Fadli:
    main dam ular atas katil bersama encik hanis?
    ok cadangan akan dipertimbangkan :P


    rahmahmokhtaruddin:
    haha.. rindu ko mah..


    jij Abdul Hamid:
    maknanya ai kena ulang lagi aksi2 di atas di lain masa la kan?
    heh heh..


    Bungakopi:
    hoy hoy!!
    haha, di malam pertama..
    tak boleh tahan ayat. hihik.


    zella y:
    nanti la.. pose bersama anak anak nanti.
    haha! gatal~

    ReplyDelete