Sunday, September 13, 2009

Aina is the host!

meet my camera-addict niece, alaina izzahdurra.
gedikness is part of her life, when i am her aunty :P

well, its her 5th bday celebration today!

the birthday cake! chocolate fudge by Secret Recipe :)

aina dah tak sabar nak potong cake :)

sisters: aicha+aina :)

mama's can't resist nasi ayam in the making.

tak banyak gambar makanan, sebab saya terlampau busy kat depan.
(sebenarnya busy challenge anak2 buah main game online sampai buka puasa :p)
done with buka puasa ramai2, the fun continues with main mercun outside.
yeay! :D


sangat seronok nampaknyaaa..

erm.. mula2 saya hanya jadi pemerhati je

ish mana boleh tahan cmni. last2 saya pun tumpang sekaki main mercun  :DD

party's over. acara rebut2 belon bawak balik rumah. ini la antara belon2 yg sampai lenguh2 tangan saya pam. *sigh*
long story short.
saya sangat happy!


Sunday, September 6, 2009

Delightful! =)

saya happy :)
BABY dah ok? oh tidak.
my BABY is still broken.
and people around still being sarcastic on the way i drive.
still making fun of it.
ah, what the- (stop. batal puasa karang)

whatever.
because seriously at this moment saya sangat happy! :)
and i begin to love my job more.
thanks boss!
ada jugak benda best happened to me in this miserable week.
(^_^)v


Friday, September 4, 2009

Hari malang saya. *sob sob*

confessions:
saya memang mengantuk time tu.
saya tengah fikir banyak benda time tu.
long story short, saya clumsy kot.
............................
tapa,
pesal ko sewel sangat parking kat jalan yg memang dah sedia sempit tu?
kemek BABY aku.
wuu...
kopak la bulan ni.
baju raya pun tak beli lagi :(



apesal malang sangat hari ni.. (+_+)