Monday, August 31, 2009

Nothing else i can say :)

i'm thrill!! :)
i've got a new excitement!
a new 'BABY' :D

hehe...

kawan2..
sori la if saya nampak kebudak-budakan.
tapi saya memang sangat seronok laa! :)
macam adik2 di pagi raya.
(mcm saya sendiri di pagi raya, to be perfectly honest :p)ala layankan saje la cik husna ni~

nak packing jap.
esok ada meeting kat KK.
flight yang paling pagi lak tu, sbb meeting pukul 2petang.
pergi sana sorang2 this time.
KL to KK = 2 jam 30 minit. adey (-_-")
the next day terus balik KL.
ingat nak ambik flight paling pagi gak balik KL,
tak sabar nak jumpa my 'BABY' :P
tapa bos dah belikan tiket balik sini on the evening,
got things to discuss with our people at Sabah branch in the morning.

whatever.
hidup saya sangat menyeronokkan :))
there's nothing else i can say.
i'm just too thrilled! (^_^)v


Saturday, August 22, 2009

Selamat berpuasa!

pagi-pagi lagi Mama dah gerak bangun sahur dengan ganasnya.
sampai nak roboh kot katil tu Mama goyangkan.
saya yang dah biasa bangun pagi ni pun bangun la.
tapi myra kat sebelah boleh lagi tidur dengan lenanya.
saya bangun2 kat meja makan dah ada kakak, lah dengan matda.
ish senang lak lelaki2 ni bangun.
rupanya lah kerja pagi.
matda dah siap mandi pun.
dengan mata yang separuh terbukak saya makan cereal.
ish apa cerita pasal makan ni! :P

anyway,
SELAMAT BERPUASA to all readers :)
semoga Ramadhan ni membawa seribu rahmat pada hidup anda.
tak semestinya seribu, mungkin sejuta ke, sebillion ke, infiniti ke.
well, this is my 1st Ramadhan as a career woman.
nothing much different,
cuma bila tengok arrangement done by my managers,
saya mungkin akan banyak ke Sabah bulan ini.
next week ke Sandakan,
then from there fly to KK.
but semua pun subject to the boss' approval.
might be challenging, especially at Kinabatangan, Sandakan.
sebab sangat2 pedalaman, kena redah sungai naik boat bagai.
but i'm so eager to go there :)
hmm, whatever.
kalau bos suruh pergi, saya dengan berbesar hatinya akan pergi je.
there's a lot to observe, a lot to learn.
(lagipun kat sabah waktu berbuka cepat sikit. heheh :p)

petang ni nak teman mama pergi beli langsir.
seronok lak, dah lama tak jalan2 shopping2 macam suri rumah :)


p.s: last nite girls' talk dgn mama and the sisters. we talk about everything, laugh histerically, and be serious again, and laugh again.. :) God i miss that moment, macam dah lama sangat tak borak2 macam tu. sangat busy la lately.

Monday, August 17, 2009

TAWAU: 4 days shots :)

Day 1



Day 2


my team--> from right: abg Naim, Edd, Vend, Sudirman and Abg Zaidy :) they're ROCK!

Day 3

meet my Project Managers: abg Zack (left) and abg Rohan (right)

Day 4

time to go! :)

well, i'm home now.
just unpacked things,
and now hav to start packing for another travel tomorrow.
Johor!! =)