expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, November 28, 2009

Sterotype me :p

Buka balik gambar2 lama dalam laptop to be burnt to DVD, sebab dah penuh sangat kapasiti laptop saya ni sampai takde space dah nak letak new downloaded movie (kantoi buat piracy). And i suddenly realized that i have A LOT of photos in these kind of posture.. Haih..



Tema: Ibu Penyayang Memimpin Anak2 Ke Jalan Yang Benar...


Sesuai tak tema di atas dengan sifat semulajadi beliau? :">


5 comments:

  1. don corleane @ aduntorinasNovember 29, 2009 at 2:31 PM

    Ohhh! I luv this mama...sooo carringgg!:-)

    ReplyDelete
  2. kalau perasan semua gamba aicha pakai selipar kuning kan? tu la selipar fevret dia. sampai dah tak muat pun dia nak paksa gak pakai. haha..

    ReplyDelete