expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, April 12, 2009

Bestfriend Forever

Hehe.. For most people, the words 'bestfriend forever' are just something usual & ordinary, but in my family that words are something so funny and we always make fun of it. The story began here, when there was one fine day that my 5-year-old niece Aina declared that her 6-year-old brother Irfan is her bestfriend forever, but Irfan beria2 menafikan hahaha. Malu la tu, maklum la depan rakan2 sebaya. Tak macho la bestfriend forever dgn adik pompuan! Hahah! But looking at these pictures below, kan ke sangat obvious that they're totally bestfriend forever??

Everytime keluar makan mesti nak duduk sebelah2 :)

Walaupun bergaduh, tetap nak share 1 seat dlm kereta :)

Main pun sama2 :)
Swimming pun sama2 :)

Tidak ketinggalan berganding bahu bergotong royong sama :p


Sama2 comot makan birthday cake. Haha :p

and yang paling tak tahan, posing pon nak sama! =))
Alaina Izzahdurra+Abdullah Mohammed Al-Irfan=Bestfriend forever!

Bestfriend forever with Antina :)


6 comments:

  1. hehehe..
    comel je post u yang nih :P

    ReplyDelete
  2. aduntorinas a.k.a. don corleanApril 13, 2009 at 12:12 AM

    Yeap my princess, kekadang tuh (in other side)meaning which have different blood..."best fwen" can change into "best precious guy/gurl"...hehe:p

    Yeap both parents are actually best fwend to the children. Mama ke Papa ke, dedua adalah amat berharga buat seorang anak. Tanpa mereka, takkan adalah kita d dunia yg fana ini. Kasih & hormatilah mereka sewaktu mereka masih wujud d dunia ini. Jgn d perkecilkan hati mereka & jgnla buatkan mereka menangis d sbbkan kepayahan & kesusahan dari dirimu. Tidak ada parents yg suka melihat anaknya susah, payah & daif. Mereka mahu melihat anak-anak mereka mempunyai masa depan,kegembiraan & kesenangan not only in dunia but specially Akhirat kelak.

    Bgsla ada mama yg memahami dirimu princess. Moga-moga dirimu sentiasa ingt akan pesanan mamamu bila-bila masa agar dirimu menjadi seorang insan yg berguna pada bangsa & negara tercinta:p

    ReplyDelete
  3. Ya allah,
    jika aku jatuh cinta, cintakanlah aku pada seseorang yang melabuhkan cintanya pada-mu,
    agar bertambah kekuatanku untuk mencintai-mu..

    ReplyDelete
  4. heheheh...seronok tengok gelagat anak2 kecik...

    ReplyDelete
  5. gamba 2nd tu mmg menunjukkan ipan x puas ati ngan aina. eh, si don corlean tu mmg ske bg komen pnjg2 eh? rajen ke mung bce?

    ReplyDelete
  6. msti la una rajen maira oi..hahahahaha.
    advice free tuuu...
    msti maira jeles sbb takde org bg comment panjang2 dlm blog maira..hehehe. nti sy bg comment pannnnjangggggg ek :)

    ReplyDelete