expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Thursday, March 5, 2009

Adik saya yg 'bertuah'

Oyah dah balik hostel. Mama dan baba pergi Cyberjaya hantar dia tadi.. Selain membawa pelbagai bekalan makanan yang banyak, dia juga tidak ketinggalan merembat perfume ku.. Grr.. "Ala Kak Una kan pakai yang Clinique tu je.. Yang ni bagi la orang pinjam.." (Dia lupa ke kakak dia ni dah tak berkerjaya, seronok je nak pau aku)

Hmm.. Speaking of perfume, i'm actually bukan la perfume collector pun.. Maybe i pernah la pakai several brands of perfume (Davidoff Cool Water, DKNY Be Delicious, etc.). But since i changed to Clinique Happy Heart 2 years ago, i never shift to any other brand. From 1 bottle to another, i'm just stick to it. This fragrance suits me very well, you know, i'm not just love it, i'm addicted to it!:) Some people are more into flowery scent, or maybe fruity aroma (tak boleh blah bau buah, dulu i pernah beli Ralph Lauren apa entah tapi end up bg kat Oyah since i can't stand with that fruity scent. Actually terbeli yang tu gara gara terpengaruh dgn promoter Ralph Lauren yg kacak.. Haha) Oyah gak yg bertuah.. Ok back to the topic of my favourite fragrance, as for me, my preference is more into sophisticated and elegance fragrance (eceh :P). Bau yg membuatkan saya bersemangat untuk melakukan aktiviti harian dan meningkatkan keyakinan diri.. Anyway, lain org lain citarasa kan?

Dah dah, nak pergi buat sesuatu yg saya sgt suka>>> MAKAN!:)) Hari ni mama masak ayam paprik. Best!!


6 comments:

  1. well.. talk about d fragrance..it about the attitude..the fragrance u choose will tell who r u gonna be..this fragrance will tell u about the personal..it will influence u in ur life..for me..urm..when i put perfume on my body, i will confident in every i do..my level of confident absolutely higher..but i love ralph lauren..why dunt u try tommy girl..i love that smell...

    ReplyDelete
  2. i think i've tried tommy, just d sample 1 la. it smell pretty good :) i dlu pnah suke dior addict2 gak, but my frens said it smell too 'strong' for me. heh.

    ReplyDelete
  3. huh..my comment there.. i thot i wont to approve it...urm...strong..how bout GUESS??my lil sis used it..CK not bad wat...

    ReplyDelete
  4. my bestie dekya pakai Guess yg kaler purple, yg bntuk huruf G tu. mmg best pon bau die kn :)

    ReplyDelete
  5. How about Burberry or Stella McCartney?? pernah try? bau dia quite sofisticated gak la..huhuhu

    ReplyDelete
  6. husna..bkn clinique tu Israel y punye ke??

    ReplyDelete